Lavica na kreslenie Magic Desk Smoby Kresli a zmaž s odkladacím priestorom a doplnkami od 2 rokov ružová

Popis produktu

Detská lavica na kreslenie Magic Desk Activity Smoby od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je originálna hračka pre všetky deti a najmä dievčatká od 2 rokov. Lavica s tabuľou na kreslenie je vyrobená v krásnej ružovo-zeleno-modrej kombinácii. Lavica Kresli a zmaž v sebe skrýva originálnu tabuľu, na ktorú si dievčatko môže veselo kresliť rôzne obrázky a potom ich zmazať. Malé umelkyne budú mať k dispozícii praktickú zmazateľnú fixkuhandričku na utieranie tabule. Dieťa získa široké pole pôsobnosti, rozvíja svoj talent aj vďaka priloženému bloku obrázkov, ktoré si vyfarbuje.

Umelecká lavica má robustnú a stabilnú konštrukciuDetská lavica má aj šikovný úložný priestor, nachádzajúcim sa pod tabuľou, kam si dievčatá po hre odložia všetky umelecké potreby. Praktická lavica disponuje navyše ešte ďalšou odkladacou plochou nad tabuľou, kde si dieťa môže odkladať pracovné pomôcky, s ktorými práve pracuje. Pracovná plocha je vyhotovená tak, aby deťom poskytla správny uhol kreslenia a maľovania. Pohodlné sedadlo v kombinácii s opierkou nôh dopraje deťom komfort pri ich tvorbe.

Detská lavica s tabuľou je vyrobená z kvalitných plastových materiálov, ktoré majú zaoblené hrany, aby sa malý neposedník hral v úplnom bezpečí. Povrch lavice na kreslenie je príjemný, zamatový  na dotyk. Lavica na kreslenie má edukatívnu funkciu a vďaka nej si šikovné dievčence precvičia svoju predstavivosť, zručnosť a logické myslenie, čo ocení aj nejeden rodič. Dieťa navyše získa správne sedacie návyky a vydrží si dlho kresliť. Rozmery lavice sú 56*57*52 cm, pričom jej celková výška je 52 cm.

Francúzsky výrobca Smoby, ktorý patrí medzi najspoľahlivejších výrobcov detských hračiek, sa vyznačuje vysokou kvalitou svojich hračiek a elegantným dizajnom, ktorí milujú deti po celom svete. Všetky výrobky od Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Rodičia sa tak môžu spoľahnúť na to, že sa ich ratolestiam dostane do rúk naozaj kvalitná a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • kombinácia lavice a kresliacej tabule
  • atraktívny dizajn
  • dostatočný úložný priestor
  • kvalitné plastové vyhotovenie
  • praktická výbava 3 doplnkov
  • vhodná pre dievčatá od 2 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*57*52 cm
Celková výška52 cm
Rozmery balenia59*17*69 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,98 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.