Lavica pre deti KidBench Smoby modrá s UV filtrom od 18 mesiacov

Popis produktu

Lavica pre deti KidBench od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je originálny doplnok do záhrady, na ktorý sa môžu posadiť deti už od 18 mesiacov. Lavica na sedenie je vyhotovená v pôsobovio modro-bielej farebnej kombinácii a svoje žiarivé farby si zachová aj po rokoch používania vďaka anti UV filtru, ktorý zabráni ich vyblednutiu. Na lavicu sa môžu posadiť 2 deti a je vhodná do záhrady, na dvor, ale taktiež ju využijete aj v interiéri. Tento skvelý doplnok sa výborne hodí k detským domčekom Smoby a ďalším záhradným doplnkom z kolekcie, medzi ktoré patria aj obľúbené stoličky KidChair, taburetky Kidstool a stolíky KidTable.

Lavica je vyrobená z prvotriednych plastov pomocou špeciálnej technológie Blow Molding, ktorá dodáva hračkám Smoby najvyššiu odolnosť a pevnosť. Lavica je veľmi stabilná a jej robustné nohy sú prispôsobené aj na hru v interiériOblé hrany zaručujú deťom bezpečnosť a povrch lavice je jemný, zamatový na dotyk. Celková nosnosť lavice je až 50 kg a výška sedacej plochy je 27 cm, takže sa na ňu ľahko posadia aj malé deti a budú mať skutočný pocit pohodlia. Rozmery lavice sú 63*34*27 cm, pričom jej dĺžka je 63 cm. Lavica váži iba 1,6 kg, je skladná a ľahko sa dá v prípade potreby premiestniť.

Lavica pre deti od Smoby naučí vaše dieťa samostatne sedieť v tej správnej polohe. Lavica je určená pre viaceré deti, využijú ju nielen pri hraní, ale aj počas jedenia či na záhradnej párty a dokonale zapadne do každej záhrady. Keď sa dieťa unaví pri hre na čerstvom vzduchu, môže sa lavicu nielen posadiť, ale aj ľahnúť a tak odpočívať. Moderná lavica na sedenie ponúka variabilné možnosti použitia, pričom je jej využitie celoročné.

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery63*34*27 cm
Rozmery balenia33*10*64 cm
Výška sedacej plochy27 cm
Celková dĺžka63 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,6 kg
Nosnosť50 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.