Kvetinárstvo s vlastnou výrobou kvetov Flower Market Smoby z rôznych textilných lupienkov 104 doplnkov

Popis produktu

Kvetinárstvo s vlastnou výrobou kvetov Flower Market od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelú hračku pre všetky kreatívne deti od 3 rokov, ktoré si otvoria svoje vlastné kvetinárstvo. Kreatívna hračka na výrobu kvetov umožní chlapcom a dievčatám pripravovať nádherné kytice, pričom kombinujú rôzne typy farebných lupienkov a spájajú ich pomocou mechanického lisu. Deti dovnútra lisu vložia krátku stonku, vyberú vhodné textilné lupienky, ktoré vložia do vrchnej časti a potom sa pod ľahkým tlakom spoja s ostatnými časťami kvetu. Vytvorený kvet sa vloží do dlhej časti stonky a kytička je pripravená na vloženie do papierového obalu, v ktorom ju deti odovzdajú svojim zákazníkom alebo darujú svojim blízkym. 

Kytice sa dajú opäť rozobrať, takže si malé kvetinárky skúšajú stále nové návrhy, spolu so svojimi kamarátkami a súrodencami môžu súťažiť, kto dokáže pripraviť najkrajšiu kyticu. Súčasťou balenia sú aj 2 plastové vázičky, do ktorých pripravené kytičky jednoducho odložia. Kreatívna súprava obsahuje až 104 doplnkov, medzi ktorými je stroj s lisom, 47 látkových okvetných lístkov, 8 dlhých a 8 krátkych stoniek rastlín, 16 pečiatok na spojenie kvetov, 2 vázy, 2 skúmavky, 3 špicaté papierové vrecúška na balenie kytíc a nálepky na zdobenie. Kvetinári sa môžu spoľahnúť aj na ilustrovanú príručku s návodom, ktorý prináša tipy, ako funguje lis na kvety a spôsob ich výroby.

Prístroj na výrobu kvetov je vyrobený z pevných a odolných plastov so zamatovo jemným povrchom a zaoblenými hranami. Prinesie deťom realistické zážitky pri hre na výrobcov originálnych kytíc na akúkoľvek príležitosť. S kvetinárstvom sa zahrá aj viacero detí, kamaráti a súrodenci. Spoločne sa naučia pripravovať kytice, porovnávajú svoje návrhy a vyberajú najlepšie kombinácie kvetov. Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a zároveň si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Zlepšujú si jemnú motoriku a logické myslenie, rýchlejšie sa socializujú a trénujú si komunikačné schopnosti. Ku kvetinárstvu sa dá dokúpiť aj doplnkový materiál na výrobu kvetov, ktorý ponúkame v našom e-shope.

Rozmery produktu sú 45*25*38 cm. Smoby už dlhé roky prináša deťom hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé dieťa. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery45*25*38 cm
Rozmery balenia30*15*45 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.