Kurín pre 5 sliepok Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 dvere so schodmi a kŕmidlom a hniezdo s falošným vajíčkom 128 cm výška

Popis produktu

Doprajte svojim deťom realistický zážitok pri chove hospodárskych zvierat. Kurín pre sliepočky Cluck Cluck Cottage Beige od francúzskeho výrobcu Smoby sa pýši nádherným vzhľadom a je plne prispôsobený pre potreby každého malého farmára od 3 rokov. Domček pre sliepky je vybavený 4 otvárateľnými dverami s uzamykaním, dieťa ma k nemu prístup z prednej aj zadnej časti. Do kurína sa zmestí 5 sliepok, ktoré majú k dispozícii bidlo na sedenie a takisto aj hniezdo na znášanie vajíčok. Priestranný kurín zaručí sliepočkám ideálne životné podmienky, jeho súčasťou je aj ventilácia, ktorú deti nastavia pomocou otáčateľného ventilu. Praktická rampa so schodíkmi zaručuje sliepočkám ľahký vstup a výstup z kurína.

Strecha kurína je vybavená praktickou odkvapovou rúrou a nádobou, do ktorej sa zbiera dažďová voda, takisto ju deti môžu využiť ako kŕmidlo. Chlapci aj dievčatá sa zahrajú na povolanie farmárov, kŕmia sliepočky, kontrolujú, či majú dosť vody a zbierajú každý deň vajíčka. Týmto spôsobom si vytvárajú pozitívny vzťah k prírode a zvieratám, nadobudnú nové zručnosti, rozvíjajú si logické myslenie a jemnú motoriku. Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a zdravé sebavedomie. Pri starostlivosti o zvieratká budú mať k dispozícii aj informačnú brožúrku a poteší ich aj falošné vajíčko

Malý kurín pre sliepky je vyrobený z pevných plastových materiálov bez obsahu škodlivých ftalátov a je 100% recyklovateľný. Povrch kurína je jemný na dotyk, zaoblené hrany poskytujú deťom pri hre bezpečnosť. Domček pre sliepočky stojí na 2 nohách, odolná konštrukcia zaručuje jeho vysokú stabilitu aj v nepriaznivom počasí. Údržba kurína je veľmi jednoduchá, plastový povrch ľahko očistíte od nečistôt, čím vytvoríte sliepočkám zdravé a čisté prostredie. Plastový kurín vo farebnej kombinácii béžovej, bielej a šedej očarí každé dieťa, jeho povrch je chránený anti UV filtrom, vďaka ktorému si zachová svoje krásne farby aj po dlhom čase.

Povrch kurína v tvare reliéfu z dreva a kameňa očarí vašich najmenších, pričom ich potešia aj obrázky v tvare sliepočiek. S veľkými plastovými dielmi a skrutkami poskladáte kurín veľmi rýchlo a jednoducho, bez akýchkoľvek problémov. Po rozložení domček pre deti nezaberá veľa miesta, a tak sa nemusíte obávať, že vám bude doma zavadzať. Celkové rozmery kurína sú 159*126*128 cm, pričom jeho výška je 128 cm.

Francúzsky výrobca Smoby už desaťročia prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery159*126*128 cm
Celková výška128 cm
Rozmery balenia113*36*58 cm
Celková dĺžka159 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť11 kg
Notechicken house
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.