Kufrík s prebaľovacími potrebami Violette Baby Nurse Smoby pre bábiku s 12 doplnkami

Popis produktu

Kufrík s prebaľovacími potrebami Violette z edície Baby Nurse je obľúbený a moderný doplnok, ktorý pomáha dievčatkám od 3 rokov pri starostlivosti o svoju bábiku. Sada na prebaľovanie bábiky je v kompaktnom kufríku v krásnych odtieňoch ružovej, a tak si ju malá mamička môže zobrať kdekoľvek so sebou. Súprava obsahuje 12 praktických doplnkov, medzi ktorými sú 2 fľaštičky, 1 fľaša pre bábätko, lyžička, tanierik v tvare srdiečka, 2 kartičky na zaznamenávanie rastu a výšky dieťatka, náramok, podložka na prebaľovanie, teplomer a plienka.

Ľahký kufrík je vyhotovený z kvalitných, odolných plastových materiálov so zaoblenými hranami, ktoré sú jemné na dotyk. Zdobí ho nápis Baby Nurse s moderným bodkovaným vzorom. Jeho rozmery sú 24*11*24 cm, dievčatkám sa s ním ľahko manipuluje aj vďaka ergonomickej rukoväti, prispôsobenej detským rúčkam. S touto realistickou hračkou sa dievčatá dosýta zabavia, zahrajú sa s bábikami nielen doma, ale aj na návštevách so svojimi súrodencami a kamarátmi. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností, získavajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. 

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery24*11*24 cm
Rozmery balenia24*11*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,65 kg
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.