Kufrík s pracovným náradím Black&Decker DIY Tools Box Smoby montovateľné časti 34 doplnkov

Popis produktu

Pracovný kufrík s náradím DIY Tools Box od francúzskeho výrobcu Smoby poteší každé dieťa a najmä chlapcov od 3 rokov. Originálny kufrík v oranžovo-čiernom vyhotovení obsahuje sadu 34 doplnkov, medzi ktorými sú pracovné nástroje - pílka, skrutkovač, montážne kľúče a kladivko. Deti sa vďaka nim zahrajú na opravárov, kufrík je vybavený montážnou plochou, na ktorú budú pripevňovať rôzne montážne dieliky. Malí domáci majstri tak získajú prvé skúsenosti, naučia sa správne používať pracovné nástroje. Kufrík je vyrobený z pevného a odolného plastu s jemným povrchom, chlapci sa potešia aj motívu značky pracovného náradia Black&Decker. 

Hry na povolania dospelých umožňujú deťom všestranne sa rozvíjať. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého majstrov opravárov. Prostredníctvom kufríka s náradím sa u detí rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Chlapci si rozvíjajú logické myslenie, trpezlivosť a učia sa sústrediť na detaily. Rôzne montážne dieliky môžu spájať podľa svojej fantázie a predstavivosti, ľahko ich rozoberajú a opäť skúšajú nové možnosti pri vytváraní nových tvarov. Montážnu sadu v kufríku s originálnym dizajnom si vďaka praktickej rukoväti môžu brať kamkoľvek so sebou.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.