Kufrík s náradím a so skladacím autíčkom Autá 3 Customiz' Smoby s náhradnými dielmi

Popis produktu

Smoby kufrík s náradím a skladacím autíčkom McQueen je ideálna hračka pre každého malého domáceho majstra. Praktická sada kufríka so skladacím autíčkom a náhradnými dielmi prichádza s motívom obľúbenej rozprávky Autá - Cars 3. Hračka je hodná pre chlapčekov od 3 rokov, ktorí sa radi hrajú s autíčkami a pracovným náradím. Celý kufrík sa nesie v duchu známej rozprávky Autá 3, ktorá je u detí veľmi populárna a hneď si ho zamilujú. S touto hračkou bude z dieťaťa malý automechanik, ktorý si poskladá svoje vlastné autíčko.

Kufrík obsahuje pracovné náradie, autíčko McQueen na poskladanie a náhradné diely na opravu autíčka. Je prevedený v peknej červenej a čiernej farebnej kombinácii. Náradie je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a príjemný na dotyk. Vytvarované je tak, aby ho malé dieťa vedelo s istotou a správne uchopiť a hrať sa s ním. Do kufríka si môže malý automechanik uložiť náhradné diely a náradie a všetky veci bude mať stále pri sebe. S celou hračkárskou sadou s motívom rozprávky Autá 3, ale aj s poskladaným autíčkom si chlapci užijú kopec zábavy. Vďaka praktickému kufríku budú mať ako správni automechanici všetky potrebné veci na jednom mieste. Pracovný kufrík s náradím je vyrobený z prvotriednych materiálov. Ide o kvalitné plasty, ktoré sú odolné a dlho vydržia.

Je to ideálny doplnok k detskej autodielni od francúzskej spoločnosti Smoby, ktorej dlhoročná tradícia zaručuje najvyššiu kvalitu. Hranie sa s náradím podporuje u detí fantáziu a jemnú motoriku, ktorá je veľmi dôležitá. Navyše si užijú veľkú hromadu zábavy. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré sú vyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*10*24 cm
Hmotnosť0,68 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.