Lekársky kufrík Peppa Pig Smoby s 25 doplnkami

Popis produktu

Lekársky set v praktickom kufríku od francúzskeho Smoby je nádherná súprava pre budúcich lekárov a doktorov od 3 rokov. V kufríku sa nachádza až 25 praktických doplnkov, bez ktorých sa nezaobíde žiadny naozajstný lekár. Patrí k nim napríklad stetoskop, striekačka, okuliare, teplomer, nožničky, fľaštičky a krabičky na lieky a náplaste, kladivko, kartička na vyšetrenie očí a otoskop. Doktorský kufrík je ľahký, je vyrobený z plastu, ktorý je príjemný na dotyk. Príjemná ružová farba a motív prasiatka Peppa Pig poteší každé jedno dieťa. Ľahko sa prenáša aj uskladňuje, praktická rúčka je prispôsobená detským rúčkam.

Detská súprava pre lekárov je nielen veľmi zábavná hračka s realistickým dizajnom, ale zároveň aj prispieva k všestrannému rozvoju detí. Manipuláciou s prístrojmi sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Pri hre na doktorov a lekárov sa naučia logicky myslieť, rozmýšľať nad príčinami a následkami. Veľkosť kufríka je 26*11*24 cm.

Francúzsky renomovaný výrobca detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom ako i funkčnosťou. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality, spĺňa aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. 

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*11*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.