Lekársky kufrík Hello Kitty Smoby s 25 doplnkami

Popis produktu

Lekársky kufrík s výbavou od francúzskeho výrobcu Smoby je nadčasová sada lekárskych doplnkov, ktorá prichádza v balení v praktickom ružovom kufríku s priehľadným krytom. Je ako stvorený pre deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú hry na povolanie doktorov a lekárov. Kufrík s animovaným motívom Hello Kitty ponúkne deťom až 25 doplnkov, vďaka ktorým poskytnú pacientom to najlepšie vyšetrenie. Medzi doplnkami nájdu stetoskop, striekačku, lekárske okuliare, teplomer, otoskop, kladivko, náplaste, nožničky, kartičku na preskúšanie zraku, kartičku so záznamom o vyšetrení, krabičky a fľaštičky s liekom. Detský lekársky kufrík je ľahký, je vyrobený z plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Vďaka praktickému držadlu sa jednoducho prenáša.

Detská súprava pre lekárov je nielen veľmi zábavná hračka s realistickým dizajnom, ale vo veľkej miere prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s lekárskym náradím a doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Prostredníctvom predmetov, ktoré používajú v práci doktori sa približujú k svetu dospelých. Učia sa logicky premýšľať, komunikovať so svojimi pacientmi a pomáhať im. Rozmery kufríka sú 26*11*24 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*11*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.