Kufrík s autom Flash McQueen Cars XRS Smoby a pracovným náradim a 23 doplnkov

Popis produktu

Kufrík s náradím a skladacím autíčkom McQueen XRS od francúzskeho Smoby je ideálna hračka pre každého domáceho majstra od 3 rokov. Praktická sada kufríka v červeno-čiernom vyhotovení prichádza v motíve obľúbenej rozprávky Autá. Chlapci sa môžu tešiť na bohatú sadu 24 doplnkov, medzi ktorými nájdu skrutkovač, kĺbový kľúč, skrutky a montážne diely autíčka McQueen. S touto hračkou sa stane z dieťaťa malý automechanik, ktorý si poskladá svoje vlastné autíčko.

Náradie je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a príjemný na dotyk. Vytvarované je tak, aby ho malé dieťa vedelo s istotou a správne uchopiť a hrať sa s ním. Vďaka držadlu sa dá kufrík ľahko prenášať, dieťa sa s ním zahrá aj na návštevách či výletoch. Pri skladaní autíčka naberajú deti pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia.Manipuláciou s autíčkami si zlepšujú aj jemnú motoriku a pohybové zručnosti, tiež logické myslenie a technickú predstavivosť

Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré sú vyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Odporúčame.
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery26*10*24 cm
Celková výška30 cm
Celková dĺžka26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.