Kufrík s rozoberateľným autíčkom Spidey Box Spidey Marvel Smoby s figúrkou a pracovným náradím 13 dielov

Popis produktu

Kufrík s rozoberateľným autíčkom Spidey Box Marvel Smoby predstavuje nádherný darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov. Originálny kufrík v červeno-modrom vyhotovení ponúkne deťom sadu 13 doplnkov, medzi ktorými sú skrutky, 4 kolieska, skrutkovač, montážne kľúče, figúrka Spidermana a montážne diely autíčka, ktoré si samy poskladajú. Pri stavbe autíčka sa malí konštruktéri vynikajúco zabavia, trénujú si svoje schopnosti a získavajú skúsenosti pri práci s náradím. Kufrík s náradím je vyrobený z odolného plastu s jemným povrchom a animovaným motívom Spidey známeho zo svetoznámeho štúdia Marvel.

Pri hre na povolania dospelých sa deti hravým spôsobom približujú k svetu dospelých, skúšajú svoje schopnosti a získavajú nové poznatky. Prostredníctvom kufríka s náradím sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov, skladaním autíčka sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Motív Spidermana v pestrých farbách podnecuje v deťoch využívať naplno svoju fantáziu a predstavivosť. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto skvelá montážna sada s originálnym dizajnom. Rozmery detského kufríka sú 25*11*24 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery25*11*24 cm
Rozmery balenia25*11*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.