Kuchynský riad z cukrovej trstiny Bio Sugar Cane Kitchen Set Little Smoby sada 14 dielov Green 100% recyklovateľné od 18 mes

Popis produktu

Kuchynský riad z cukrovej trstiny Kitchen Set Little od francúzskeho výrobcu Smoby poteší každé dieťa už od 18 mesiacov. Kuchynský riad pochádza z kolekcie Smoby Green a je vyrobený z pravej cukrovej trstiny. Vďaka použitému materiálu pri výrobe je hračka 100% recyklovateľná, pričom jej plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny, takže nezaťažuje životné prostredie. Sada obsahuje 14 dielov kuchynského riadu - 2 šálky, 2 poháriky, 2 tanieriky, 2 vidličky, 2 nožíky, 2 lyžičky, 1 kanvičku na mlieko a 1 nádobku na cukor. 

Jednotlivé doplnky majú jemný povrch, zamatovo jemný na dotyk. Realistické vyhotovenie prinesie deťom tie najkrajšie zážitky pri hre na hostiteľov, sadu riadov využijú pri posedeniach so svojimi kamarátmi, súrodencami, na piknikoch alebo sa s nimi zahrajú vo svojej kuchynke. Naplno si rozvíjajú logické myslenie, fantáziu a predstavivosť, pri hre viacerých detí naberajú sebavedomie a učia sa rýchlejšie vytvárať zdravé sociálne väzby. Kuchynský riad prichádza v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá na 100% recyklovať. Výroba hračiek z udržateľného plastu je v súčasnosti veľkou výzvou pre všetkých výrobcov a Smoby patrí medzi prvých z nich. Plastové hračky z rastlinných zdrojov vykazujú rovnakú kvalitu, odolnosť a majú takisto jemný povrch, ako hračky vyrábaného z plastu, získaného z ropy.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom nádherné hračky v prvotriednej kvalite. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia22*8*31 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.