Doplnky do kuchyne Happy day Pastry Janod v kufríku na pečenie a varenie 14 dielov

Popis produktu

Doplnky do kuchyne Happy day Pastry Janod sú vhodné pre deti od 3 do 8 rokov. Set obsahuje 14 doplnkov, ktoré sú vyrobené zo silikónu a dreva. Vďaka kufríku môže dieťa doplnky kamkoľvek prenášať, mať ich stále so sebou a udržiavať svoju izbičku upratanú. Sada doplnkov obsahuje 9 formičiek na koláčiky rôznych tvarov, 2 silikónové formičky na väčšie koláčiky, valček na cesto, lopatku a štetec na potieranie.

Vlastnosti

  • 14 doplnkov
  • silikónový a drevený materiál
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • doplnky do kuchynky v praktickom kufríku

Súprava do kuchynky je neoddeliteľnou súčasťou každej detskej kuchynky Janod, vaše dieťatko môže tiež pomáhať maminke pri pečení koláčikov. Deti pomocou silikónových formičiek spoznávajú farby a tvary, rozvíjajú svoju fantáziu a kreativitu vymýšľaním receptov. Vďaka tejto súprave, ktorá bola navrhnutá francúzskymi dizajnérmi zažije dievčatko veľa zábavy, či už pri hre s detskou kuchynkou alebo pri pomáhaní mamičke s pečením koláčikov.

Sada do kuchynky má jedinečný a nadčasový francúzsky dizajn, ktorý v sebe odráža originalitu, cit pre detail a vysokú kvalitu. S drevenou súpravou sa zahrá i viacero generácií, zostane dlhé roky ako nová. Francúzska značka Janod vyrába prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy. Prísne pravidlá zaručujú maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*6*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.