Kuchynka cédrová s tečúcou vodou Yummy 300 Outdoor Play Kitchen Exit Toys vonkajšia so strieškou rúrou na pečenie a kuchynským náradím od 24 mes

Popis produktu

Cédrová kuchynka Yummy 300 od holandskej značky Exit Toys zabaví všetky deti od 2 do 5 rokov, ktoré sa rady hrajú na kuchárov. Nadčasovú drevenú kuchynku v prírodnom vyhotovení môžu malí kuchári a kuchárky využívať v interiéri aj exteriéri, je vybavená sporákom s rúrou na pečenie, úložným priestorom a drezom s vodovodnou batériou s funkciou tečúcej vody. Chlapci a dievčatá sa potešia aj sade kuchynského náradia, v ktorej nájdu panvicu, hrniec s pokrievkou, obracačku, naberačku a zdravé potraviny. Kuchynka je vybavená aj tabuľkou, na ktorú môžu deti písať denné menu s kriedou a počas horúcich letných dní ocenia aj zelenú striešku, ktorá ich ochráni pred nadmerným slnečným žiarením.

S cédrovou kuchynkou Yummy 300 sa budú deti cítiť ako skutoční šéfkuchári a zažijú s ňou realistické zážitky pri každodennom varení. Vonkajšia kuchynka umožňuje pripojenie záhradnej hadice, vďaka čomu získajú deti funkčný vodovodný kohútik, odkiaľ si môžu púšťať vodu do drezu a opláchnuť si v ňom ruky, umývať riady alebo si napustia vodu do pohárikov. Drez tvorí odnímateľná nádoba, z ktorej sa dá voda po umývaní kedykoľvek vyliať. Deti majú k dispozícii dostatok úložného priestoru a takisto aj háčiky na zavesenie kuchynských doplnkov. Kuchynka je mimoriadne stabilná vďaka 6 podstavcom, je veľmi pevná a odolná, vydrží deťom dlhé roky.

Drevené kuchynky Exit Toys sú vyrábané z prvotriedneho cédrového dreva s certifikáciou FSC 100%, ktoré je získavané ťažbou v súlade s prísnymi štandardmi lesného hospodárstva. Cédrové drevo sa neštiepi, vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči dažďu a nepriaznivým poveternostným podmienkam, preto vynikajúco odoláva aj hnitiu. Kuchynku nemusíte pred použitím ošetrovať, stačí ju iba poskladať a dieťa sa v nej môže ihneď hrať aj so svojimi súrodencami a kamarátmi. Celkové rozmery kuchynky so strieškou sú 164*102*98 cm, váži 19 kg. Vďaka nej sa deti môžu všestranne rozvíjať a približujú sa svetu dospelých.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71, FSC. Drevené kuchynky z cédru sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a umožňujú deťom tráviť čas na čerstvom vzduchu, kreatívne sa rozvíjať a vytvárať si pozitívny vzťah k prírode. Vďaka kvalitnému prírodnému materiálu vydržia vo vašej rodine dlhé roky a kedykoľvek ich môžete rozšíriť o ďalšie kuchynské doplnky!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery164*102*98 cm
Hmotnosť19 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.