Kuchynka Tefal Super Chef Deluxe Smoby elektronická s magickým hrncom grilom a ľadom a 46 doplnkami jahodovo-béžová

Popis produktu

Elektronická kuchynka Smoby Tefal Super Chef Deluxe s magickými funkciami a realistickými zvukovými efektami, je unikátna a inovatívna detská kuchynka s výnimočným dizajnom a krásnymi doplnkami. Má množstvo doplnkov a funkcií, ktoré ju robia jedinečnou. Kuchynka Tefal Super Chef Deluxe má krásne farebné prevedenie jahodovo-béžovej farby. Kuchynka pre deti je inšpirovaná novými módnymi trendami a jej prevedenie dokonale kopíruje realistické dizajnérske kuchyne. Jej žiarivé farby naviac vzbudzujú u detí fantáziu a predstavivosť. Kuchynka Smoby je vhodná pre chlapcov a dievčatá vo veku od 3 rokov. Všetky detaily kuchynky sú prispôsobené malým detským rúčkam. Deti si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Hra s detskou kuchynkou u detí tiež pomáha rozvíjať komunikačné schopnosti, a hrou napodobňujú dospelých. Detská kuchynka je elektronická, a preto má špeciálne funkcie, ktoré očaria každé dieťa. Sporák pri varení vydáva realistické zvuky Blop Blop PssschKuchynka je vybavená sadou 46 doplnkov, medzi ktoré patria rekvizity skutočných surovín a náčinia, používaných v skutočných kuchyniach.

Prečo práve táto detská kuchynka?

Z celého modelu detskej kuchynke je cítiť originálne nápady francúzskych dizajnérov, ktorým veľmi záleží na tom, ako má správna a moderná kuchynka vyzerať. Dizajn však nie je všetko a francúzi sa postarali o to, aby sa každé dieťa od 3 rokov mohlo hrať s kuchynkou, ktorá realisticky simuluje skutočné varenie a pečenie. Všetky diely na detskej kuchynke sú vyrobené z jemných plastových materiálov, ktoré sa vyznačujú veľkou trvácnosťou a odolnosťou, aby čo najdlhšie mohli slúžiť všetkým deťom so záľubou vo varení. Deti si vďaka tejto jedinečnej kuchynke dokážu rozvíjať svoje jemné motorické pohyby, koncentráciu a bystrý úsudok. Detičky sa naučia, na čo slúži jednotlivé kuchynské náčinie a aj to, že by mali v každej kuchyni dbať na opatrnosť. 

Detská kuchynka s elektronickými funkciami je rozhodne miestom, kde sa dokáže každé dieťa zabaviť na dlhé hodiny, pričom sa učia základným princípom varenia a pečenia. Zistia, ako používať kuchynské náčinie, kde sa umývajú tanieriky a aké funkcie majú kuchynské spotrebiče. Takisto ich detská kuchynka bude učiť poriadkumilovnosti a uvedomia si, že po každom varení si po sebe treba spraviť poriadok. Naučia sa správne sledovať a hospodáriť s časom, keďže v každom varení trvá príprava surovín určitú dobu. Detičky vďaka napodobňovaniu varenia dospelých veľmi rýchlo zistia, čo všetko obnáša varenie.

Dokáže viac, ako si myslíte

Deti budú nadšené všetkým, čo kuchynka dokáže. Do úžasu ich bude privádzať magický bublinkujúci hrniec, ktorý po napustení vodou a položením na sporák začne naozaj bublinkovať a napodobňovať vriacu vodu. Medzi mnohými doplnkami detskej kuchynky nájdu deti aj panvicu na otáčanie palaciniek. K ďalším doplnkom nesmú samozrejme chýbať ani príbory, tanieriky, repliky noža, naberačka, soľnička, korenička, kečup, majonéza, hrniec s pokrievkou, fľaša mlieka či poháriky s podstavcami. Kuchynka samozrejme poskytne malému kuchárovi aj veľa napodobenín jedla, ako sú párky, upečené kuriatko, vajíčko, muffinky, mrkva a iné. Vo výbave kuchynky sú priložené aj kocky ľadu, ktoré si deti môžu dávkovať priamo z dávkovača ľadu.

Pokiaľ bude mať malý kuchár či kuchárka chuť urobiť si kávu, veľmi dobre im poslúži malý espresso kávovar, ku ktorému sú priložené kapsule rôznych príchutí. Detská elektronická kuchynka vydáva naozaj realistické zvuky, medzi ktoré patrí aj syčanie panvice s funkciou otáčania palaciniek, pokiaľ sa detičky rozhodnú spraviť si  sladkú dobrotu. Viaceré repliky  potravín sú z jednej strany opečené, takže dieťa bude mať pri varení naozajstnú radosť z veľmi realistického varenia. Nesmie zabúdať, že sa palacinka musí po nejakej dobre otočiť, aby sa príliš nespálila a tak sa zlepšuje jeho pamäť.

Výborný prístup zo všetkých strán

Kuchynka je veľmi dobre prístupná zo všetkých strán, takže neexistuje dôvod, prečo by sa s kuchynkou nemohlo hrať viac detí zároveň. Jedno dieťa môže obsluhovať rúru na pečenie s otváracími dvierkami a vysúvateľným roštom, druhé sa môže venovať barbecue grilu na opekanie a ďalšie deti si môžu rozdeliť svoje povinnosti pri chladničke s otváracími dverami, ktorá slúži aj ako úložný priestor pre potraviny, umývaní riadu či hľadaní ďalších nevyhnutných surovín, ktoré sú vždy potrebné v každej správnej kuchyni. V strednej časti kuchynky si detičky budú môcť odkladať všetky potrebné suroviny a potraviny, ktoré nemusia byť v chladničke a budú ich mať neustále poruke.

Parametre 

Kuchynka stojí na 6 stabilných nohách a celkové rozmery detskej kuchynky sú 115*45*94 cm s výškou pracovnej dosky 50 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska v kuchynke dostatočne vysoká pre jeho šikovného potomka. Súčasťou detskej kuchynky Smoby Tefal Super Chef Deluxe sú aj batérie, ktoré budú rodičia môcť do kuchynky jednoducho zapojiť a dieťa sa môže pustiť do skvelej zábavy pri varení a pečení. Celková výška kuchynky je 94 cm

Detská kuchynka, pochádzajúca z dielne výrobcu Smoby, je jedinečnou detskou hračkou najvyššej úrovne, ktorá len ťažko nájde rivala. Francúzski dizajnéri si potrpia na prvotriedny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov, ako aj celkovú funkčnosť detských hračiek. Všetky hrany na kuchynkách Smoby zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa a rodičia môžu bez starostí nechať svoje ratolesti hrať sa s touto krásnou kuchynkou plnou nezabudnuteľných funkcií, čo im hrdlo ráči.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ľadu s kockami ľadu
  • barbecue gril
  • panvica s funkciou otáčania placky
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba)
  • bohatá výbava 46 doplnkov
  • hrniec s magickými bublinkami
  • francúzska kvalita a dizajn výrobku
  • vhodné pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov
  • chladnička s otváracími dvierkami a úložným priesotrom
  • rúra na pečenie s dvierkami a vysúvateľným roštom
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery115*45*94 cm
Celková výška94 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Rozmery balenia80*24*78 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť10,2 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.