Kuchynka Tefal Studio XXL Smoby elektronická s magickým bublaním a ľadom s 38 doplnkami červeno-zelená

Popis produktu

Kuchynka pre deti Tefal Studio XXL má mnoho kvalít a zaujímavých doplnkov, vďaka čomu si ju obľúbite vy aj vaše ratolesti. Kuchynka má nadčasové farebné prevedenie - biela, šedá a čierna s výraznejšími detailmi v červenej a zelenej. Je to naozaj jedinečná farebná kombinácia, ktorá nie je vtieravá a zároveň je výrazná. Elektronická kuchynka Tefal XXL sa bude krásne vynímať v detskej izbe aj vášho dieťatka, je rovnako vhodná pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov. Kuchynka sa však vďaka kompaktným rozmerom a bohatej výbave výborne hodí aj do škôlky. Pohodlne sa s ňou zahrá viac detí naraz, pretože je prístupná z každej strany a hracia plocha má 360°. Je inšpirovaná najnovšími trendmi v architektúre, svojim farebným prevedením sa podobá na ozajstnú kuchyňu. Kuchynka pre deti obsahuje veľké množstvo priestoru na potraviny a doplnky, takže malí kuchári a kuchárky si môžu všetky svoje kuchárske potreby pekne uložiť a usporiadať. Kuchynka Tefal je kvalitný európsky výrobok spĺňajúci najprísnejšie štandardy EÚ, preto budú vaše deti pri veselých hrách vždy v bezpečí. 

Maximálna bezpečnosť kuchynky Tefal XXL je zaručená vďaka jej pevnému a kvalitnému plastovému materiálu a pevnej konštrukcii. Je vyrobená z vysokokvalitných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk. Každé tlačidlo i doplnok je prispôsobený pre malé detské rúčky, aby sa im s nimi manipulovalo jednoducho. Detská kuchynka je dlhá 86 cm, vysoká 100 cm a hlboká 83 cm. Výška pracovnej dosky je 51 cm od zeme. Detská kuchynka je vybavená množstvom užitočných doplnkov. Obsahuje jedálenský kútik, pri ktorom si deti pochutnajú na svojom obede. Drez na umývanie riadu s moderným vysokým vodovodným kohútikom tejto detskej kuchynky je doplnený o odkvapkávač na riad. Hra v kuchynke je forma sociálnej interakcie, ktorá u detí rozvíja komunikačné schopnosti. Deti napodobňujú život dospelých, učia sa, čo život dospelých obnáša. 

Kuchynka je elektronická, preto varná doska s dvojplatničkou po položení hrnca či panvice na varnú plochu vydáva realistické zvuky. Deti zbožňujú zvukové efekty, ktoré simulujú skutočné zvuky v kuchynke. Netradičným a zaujímavým doplnkom kuchynky je umývačka riadu pod rúrou na pečenie, s otvárateľnými dvierkami a priehradkou na uloženie riadu. Azda najlepším doplnkom detskej kuchynky je magický hrniec, ktorý po naplnení vodou na varnej doske začne magicky bublať. Hra na varenie už nemôže byť zábavnejšia. V spodnej časti kuchynky pre deti je chladnička s červenými dvierkami. Rúra na pečenie má priesvitné dvierka. Tlačidlá na zapínanie a vypínanie rúry vydávajú mechanický zvuk Klik-Klik. Nad pracovnou doskou kuchynky je digestor s háčikmi, na ktorých visí príbor a kuchynské potreby. Pod digestorom je zabudovaný espresso kávovar s veľkým bielym hrnčekom.

Netradičným prístrojom v tejto kuchynke pre deti je stroj na výrobu domácej sódy, ktorý počas výroby nápoja vydáva zvuky Cric-Cric. Ďalej v kuchynke nájdete aj originálny dávkovač na ľad, ktorý po stlačení vydáva kocky ľadu. Táto krásna a jedinečná kuchynka je dodávaná spolu s 38 doplnkami, ktoré zaručujú dlhé hodiny hier na kuchárov či pekárov. Deti veľmi radi pri hre napodobňujú svojich rodičov. K zaujímavým doplnkom kuchynky patria napoly opečené potraviny, panvica na palacinky, hrniec s pokrievkou, kapsuly do kávovaru, soľnička, korenička, 2 sady príborov, 2 tanieriky, 2 poháre, 2 šálky, kocky ľadu, opečené potraviny, odkvapkávač na riad, 4 krabičky s jedlom, fľaša, kuchynské náradie. Detská kuchynka Smoby Tefal Studio XXL funguje na 2 x AA/LR6 batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Kuchynka skvelo zapadne do interiéru detskej izby a nezaberá veľa miesta.

Vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul 
  • jedinečná farebná kombinácia 
  • prístupná z každej strany
  • vhodná do detskej izby aj do škôlky
  • magické bublanie
  • sódovač so zvukmi Cric Cric
  • 38 doplnkov
  • espresso kávovar s kapsulami
  • jedálenský kútik, umývačka riadu
  • chladnička, rúra na pečenie
  • dávkovač ľadu, automat na sódu
  • vhodná od 3 rokov
  • pre chlapcov aj dievčatá
  • celková výška 100 cm
  • vhodná pre dievčatá i chlapcov
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • najmodernejší dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery86*83*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia66*26*75 cm
Celková dĺžka86 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť8,2 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.