Kuchynka Tefal Studio Smoby elektronická so zvukmi, so sódovačom a 25 doplnkami červená

Popis produktu

Detská kuchynka Studio Tefal je výnimočná kuchynská linka najmodernejšieho dizajnu, vyvinutá francúzskymi návrhármi detských hračiek spoločnosti Smoby. Svojim tvarom a prevedením patrí táto úžasná kuchynka k najnovším modelom. Svojou jedinečnou farebnou kombináciou kráča bok po boku s trendovým dizajnom interiérovej architektúry. Je vyrobená v licencii značky Tefal. Farebne zladená šedá farba s bielou a striebornou, doplnená pekným odtieňom červenej farby kuchynku oživí, osvieži a dodá jej eleganciu. Výhodou kuchynky pre deti Studio Tefal je jej 360° prístupnosť. Deti sa môžu hrať z každej strany, čo umožňuje hru aj pre viac detí. Spoločnou hrou sa deti učia začleňovať sa do kolektívu a rozvíjajú si komunikačné schopnosti, je to vhodná forma sociálnej interakcie. Maximálna bezpečnosť kuchynky je zaručená vďaka pevnej konštrukciu a odolným plastovým materiálom, z ktorých je vyrobená. Plasty sú príjemné a zamatové na dotyk.

Všetky doplnky, ako aj úchyty a tlačidlá sú uspôsobené pre malé detské rúčky. Vhodnosť detskej kuchynky je od 3 rokov veku dieťaťa. Táto po technickej stránke skvelo zvládnutá kuchynka pre deti Studio Tefal je vysoká 100 cm a výška pracovnej dosky je 51 cm. Detská kuchynka je vybavená množstvom užitočných doplnkov. Obsahuje jedálenský stôl s prestieraním na vzorkovanom obruse. Drez na umývanie riadu s moderným vysokým vodovodným kohútikom tejto detskej kuchynky je doplnený o odkvapkávač na riad. Kuchynka je elektronická a preto varná doska s dvojplatničkou po položení hrnca, či panvice na varnú plochu vydáva realistické zvuky. Deti zbožňujú zvukové efekty, ktoré simulujú varenie, vyprážanie či bublanie Blop-Blop. V spodnej časti kuchynky pre deti je chladnička s dierkami červenej farby, ktoré sú ozdobené čiernou nálepkou s teplomerom. Rúra na pečenie detskej kuchynky je vyrobená z tmavého priesvitného plastu. Tlačidlá na zapínanie a vypínanie rúry vydávajú mechanický zvuk Klik-Klik.

Kuchynka pre deti obsahuje množstvo úložného priestoru na všetky doplnky, čo zaručuje, že všetko má svoje miesto a nič sa nepohadzuje po zemi. Nad pracovnou doskou kuchynky je červený digestor s háčikmi, na ktorých visí príbor a kuchynské potreby. Pod digestorom je zabudovaný jedinečný espresso kávovar s veľkým bielym hrnčekom. Do kávovaru sa vkladajú kapsule s príchuťou kávy, mlieka a čokolády. Netradičným prístrojom v tejto kuchynke pre deti je stroj na výrobu domácej sódy, ktorý počas výroby nápoja vydáva zvuky Cric-Cric. Táto krásna a jedinečná kuchynka je dodávaná spolu s 25 doplnkami, ktoré zaručujú dlhé hodiny hier na kuchárov či pekárov. Deti veľmi radi pri hre napodobňujú svojich rodičov. Táto kuchynka spĺňa najprísnejšie kritéria kvality európskych štandardov.  Detská kuchynka Smoby Tefal Studio funguje na batérie. Kuchynka pre deti skvelo zapadne do interiéru detskej izby.

Funkcie a vlastnosti

  • elektronická detská kuchynka
  • so zvukmi a svetlom
  • prístupnosť z každej strany
  • sporák vydáva zvuky Blop Blop
  • rúra vydáva zvuky Klik Klik
  • sódovač vydáva zvuky Cric Cric
  • s 25 doplnkami
  • s espresso kávovarom s náhradnými kapsulami
  • s odkvapkávačom na riad
  • výška 100 cm
  • dostatok úložného priestoru
  • pre hru viacerých detí
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • z odolných plastových materiálov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*47*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia50*24*69 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,03 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.