Kuchynka Tefal French Touch Bubble Smoby elektronická s magickým bublaním a palacinkami 46 doplnkov

Popis produktu

Hľadáte pre svoje dieťa perfektnú kuchynku, s ktorou sa vydrží dlho hrať? Elektronická kuchynka Tefal French Touch Bubble Smoby sa so svojimi 46 doplnkami radí medzi najmodernejšie detské kuchynky a obľúbi si ju každé dieťa od 3 rokov. Červeno-šedá kuchynka má moderný a elegantný vzhľad, vďaka ktorému sa bude dokonale hodiť do každej detskej izby. Z kuchynky vyžaruje francúzsky dizajn, ktorý rovnako očarí ako rodičov, tak aj ich deti. Bohatá výbava 46 doplnkov obsahuje: príbory, tanieriky, soľničku, koreničku, fľašky s príchuťami, fľašu na vodu, poháriky s tanierikmi, repliky surovín a potravín.

Skvelé funkcie a doplnky

Kuchynka pre deti ponúka okrem veľkej sady doplnkov aj ďalšie možnosti, ako sa výborne zabaviť pri varení, pečení a príprave chutných pokrmov. Chladnička s dvierkami naučí dieťa, že potraviny sa majú skladovať v chlade a dvierka by malo po sebe vždy pekne zatvárať. Na dvierkach chladničky sa nachádza aj dávkovač ľadu, do ktorého si dieťa použije priložené kocky ľadu a po stisnutí tlačidla vypadnú do pripraveného pohárika. Rúra na pečenie s vysúvateľným roštom poslúži malým šéfkuchárom v prípade, že budú chcieť upiecť chutné mäsko a ponúknuť svojich súrodencov či rodičov. Magický bublinkujúci hrniec sa postará o nevšedný zážitok každého dieťaťa, so svojou funkciou napodobňujúcou vriacu vodu. Hrniec s vodou sa jednoducho položí na sporák a po stisnutí tlačítka začne voda bublať. Šikovná a praktická panvica s funkciou otáčania rozveselí deti, keď sa budú snažiť otáčať palacinku počas svojho majstrovania. Nad sporákom si dieťa nájde integrovaný espresso kávovar, do ktorého využije praktické náplne a spraví chutnú kávičku. Ručičkové hodiny, nachádzajúce sa pod digestorom, poslúžia malému kuchárovi sledovať čas pri príprave chutných jedál, aby sa nič nepripálilo. 

Pre vývoj dieťaťa

Francúzsky dizajnéri navrhli pôsobivú repliku kuchynku Tefal French Touch pre deti, ktorá má bohatú sadu doplnkov s funkčnými prvkami, aby detičky dostali kvalitnú a spoľahlivú hračku, ktorá ich zabaví na veľmi dlhý čas. Kuchynka pre deti nie je však iba zábava. Deti sa pri hre s elektronickou kuchynkou učia nové veci a rodičia si všimnú rozvoj komunikačných a sociálnych schopností, keďže hra s kuchynkou poslúži aj viacerým deťom, ktoré sa naučia so sebou vzájomne vychádzať.

Detaily, ktoré rozhodujú

Kuchynka stojí na 6 stabilných nohách a celkové rozmery detskej kuchynky sú 114*40*93 cm a výška pracovnej dosky je 50 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska v kuchynke dostatočne vysoká pre jeho šikovné dieťa. Kuchynka je vybavená dostatočným úložným priestorom a taktiež vešiakmi na kuchynské náradie. S kuchynkou sa výborne zahrá aj viacero detí, súrodenci a kamaráti. Detská kuchynka funguje na 3 batérie typu LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Detská kuchynka, pochádzajúca z dizajnérskej dielne spoločnosti Smoby, je jedinečnou detskou hračkou najvyššej úrovne, ktorej by ste len ťažko hľadali konkurenciu. Francúzski dizajnéri si potrpia na prvotriedny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov, ako aj celkovú funkčnosť detských hračiek. Všetky hrany na kuchynkách Smoby zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa a rodičia môžu bez starostí nechať svoje ratolesti hrať sa s touto krásnou kuchynkou plnou nezabudnuteľných funkcií, čo im hrdlo ráči.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ľadu s kockami ľadu
  • panvica s funkciou otáčania
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba, kura)
  • magický hrniec s bublinkujúcou vodou
  • francúzska kvalita a dizajn
  • chladnička s otváracími dvierkami 
  • rúra na pečenie s dvierkami a vyberateľným roštom
  • vhodné pre všetky deti od 3 rokov
  • bohatá výbava 46 doplnkov
  • výška pracovnej dosky 50 cm
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery114*40*93 cm
Celková výška93 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Rozmery balenia80*24*78 cm
Celková dĺžka114 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,8 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.