Kuchynka s technickým vybavením Tech Edition Smoby elektronická s mnohými zvukmi a svetlami a 35 doplnkov 100 cm vysoká

Popis produktu

Najmodernejšia detská kuchynka Tech Edition od francúzskeho Smoby ponúkne deťom od 3 rokov perfektnú zábavu pri hre na povolanie šéfkuchárov! Dizajnová modrá kuchynka je vybavená elektronickým modulom, vďaka ktorému disponuje mnohými zvukovými a svetelnými funkciami. Zvedavé deti objavia skvelú varnú dosku s červeným podsvietením a 2 zvukovými efektmi. Na kávovare sa po stisnutí tlačidla zjaví svetielko upozorňujúce na ohrievanie vody a keď zhasne, dieťa opäť stlačí gombík a vypočuje si zvuk ako pri skutočnom dávkovaní tekutiny. Nad kávovarom je zásobník, ktorý môžete reálne naplniť vodou, takže dieťa získa ešte realistickejší zážitok. Praktický digestor s háčikmi v sebe skrýva funkciu osvetlenia a malí kuchári pri varení môžu zapnúť 2-stupňovú ventiláciu so zvukom simulujúcim funkciu výparníka.

Perfektná kuchynka ponúka malým kuchárom a kuchárkam aj praktický drez na umývanie riadu, otvárateľnú rúru na pečenie a chýbať nesmie ani umývačka riadu s košom na ukladanie riadu. Na bočnej strane kuchynky nájdu detičky chladničku a úložný priestor s 2 poličkami, kam si môžu poukladať potraviny a náradie. Pod digestorom sa nachádza aj sódovač na výrobu sody, obedík si deti vychutnajú na konci linky. V balení sa nachádza aj sada 35 doplnkov, medzi ktorými deti nájdu 2 vidličky, 2 nožíky, 2 lyžičky, 2 taniere, 2 poháriky, 2 šálky, 3 kávové kapsule, fľašku so sódou, hrniec s vrchnákom, panvicu s funkciou otáčania palaciniek, palacinku, magickú rybičku opečenú z jednej strany, soľničku a koreničku s mechanickým zvukom cric-crac. Chlapci aj dievčatá sa určite potešia aj magickým cestovinám, ktoré pri teplote nad 18° stupňov získajú krásnu žltú farbu ako pri skutočnom varení.

Všetky detaily kuchynky sú prispôsobené malým detským rúčkam. Deti si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre s kamarátmi a súrodencami si rozvíjajú aj komunikačné schopnosti, napodobňujú dospelých. Deti si zlepšujú aj koncentráciu a bystrý úsudok, naučia sa, na čo slúži jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky. Stabilná kuchynka je vyhotovená z kvalitných a odolných plastov, jemných na dotyk. Jej rozmery sú 64*48*100 cm, pričom výška pracovnej dosky je 51 cm, takže si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska dostatočne vysoká pre jeho dieťa. Napája sa na 5 batérií typu AAA/LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. 

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery64*48*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia59*24*70 cm
Celková dĺžka64 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 not included
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.