Kuchynka Máša a medveď Smoby s kávovarom s 22 doplnkami od 18 mes

Popis produktu

Smoby detská kuchynka Máša a medveď prichádza s 22 doplnkami, ktoré nesmú chýbať v žiadnej naozajstnej kuchyni. Patrí k nim, napríklad, poháriky, tanieriky, príbory, varešky, nádobky na varenie a pečenie. V detskej kuchynke je zabudovaný kávovar, do ktorého sa dajú vložiť kapsuly, ďalej rúra na pečenie, varná doska, hodiny a umývadlo. Na poličky po bočných stranách sa dajú poukladať všetky doplnky. Rozprávková kuchynka je vhodná pre deti od 18 mesiacov, jej výška je 85 cm. Je vyrobená z kvalitného plastu, v žiarivých farbách ružovej a zelenej. Na kuchynke sú obrázky z populárnej rozprávky Máša a medveď, takže svojim dizajnom upúta každého malého kuchára. Je to ideálny darček pre všetky deti, ktoré rady vymýšľajú a vytvárajú nové veci, pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do každej detskej izby

Rozprávka Máša a medveď je dnes veľmi obľúbená medzi deťmi na celom svete. Máša je nezbedné dievčatko, ktoré miluje vylomeniny, pohyb, sladkosti a rado sa pýta mnoho otázok. Jej kamarát, medveď Miša, je bývalý cirkusový medveď, ktorý v lese hľadá (neúspešne) zaslúžený odpočinok. S nezbednicou Mášou sa nakoniec skamaráti a spolu zažívajú všelijaké dobrodružstvá. Deti si zamilujú kuchynku s motívom Máša a medveď. Prostredníctvom detskej kuchynky s rozprávkovým motívom sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Okrem toho, že je to zábavný spôsob ako si krátiť čas, prispieva to aj k mentálnemu rozvoju detí. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Vymýšľaním receptov a rôznych postupov varenia si deti osvojujú kuchárske umenie.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • detská kuchynka v žiarivých farbách
  • dizajn rozprávky Máša a medveď
  • zabudovaný kávovar
  • rúra na pečenie
  • vhodná od 18 mesiacov
  • 22 doplnkov, ktoré nesmú chýbať v žiadnej kuchyni
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vyrobená z odolného plastu, ktorý je zamatovo jemný
  • podnecuje detskú fantáziu a kreativitu
  • ideálna pre malých kuchárov a kuchárky
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery66*35*85 cm
Celková výška85 cm
Výška pracovnej plochy42 cm
Rozmery balenia51*30*66 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,18 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.