Kuchynka Nova Kitchen Smoby v minimalistickom dizajne s 13 doplnkami výška 78 cm

Popis produktu

Minimalistická kuchynka Nova Kitchen od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Realistická kuchynka s moderným dizajnom v jemných pastelových farbách ozdobí každú detskú izbičku a vytvorí v nej útulnú atmosféru. Malí šéfkuchári sa môžu tešiť na sadu 13 doplnkov, medzi ktorými sú 2 tanieriky, vidličky, nožíky, lyžičky, 2 poháre, soľnička a panvica s funkciou otáčania, vďaka ktorej si vždy pripravia chutnú palacinku. Moderná kuchynka je vybavená drezom, jedálenskou časťou, varnou doskou a rúrou na pečenie s otvárateľnými dvierkami a otáčateľnými gombíkmi s mechanickým zvukom Cric-crick.

Vrchná časť kuchynky disponuje digestorom a poličkou na odkladanie jedálenských a kuchynských potrieb. Kuchynka ponúka dostatok miesta pre hru viacerých detí, kamarátov a súrodencov, čím si zlepšujú aj komunikačné schopnosti. Všetky detaily kuchynky sú starostlivo prispôsobené detským rúčkam, ktoré si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre na kuchárov sa približujú svetu dospelých a získavajú pocit zodpovednosti. Zároveň si zlepšujú aj koncentráciu a bystrý úsudok, naučia sa, na čo slúži kuchynské náčinie.

Rozmery kuchynky sú 53*35*78 cm, výška pracovnej plochy je 36 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska dostatočne vysoká pre jeho dieťa. Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery53*35*78 cm
Celková výška78 cm
Výška pracovnej plochy36 cm
Rozmery balenia43*26*59 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.