Kuchynka moderná Loft Industrial Kitchen Smoby s kávovarom a funkčnými spotrebičmi a 32 doplnkami 50 cm pracovná doska

Popis produktu

Moderná kuchynka Loft Industrial Kitchen od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje originálny darček pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Dizajnová kuchynka v industriálnom štýle je plne prispôsobená potrebám malých kuchárov. Deti sa pri varení zabavia na dlhé hodiny, získajú realistické zážitky pri príprave magických cestovín, ktoré v závislosti od okolitého prostredia dokážu meniť farbu, pripravia si chutný nápoj v kávovare a naučia sa pripravovať palacinku na panvici s funkciou otáčania ako skutoční šéfkuchári. Skvelá súprava 32 doplnkov obsahuje aj kuchynské náradie, vidličky, nožíky, lyžičky, tanieriky, poháriky, šálky, soľničku s mechanickým zvukom, náplne do kávovaru, tekutý dávkovač, krabicu s cestovinami, mliekom, palacinku a hrniec s pokrievkou.

Chlapci a dievčatá sa naučia odkladať potraviny do chladničky s otvárateľnými dvierkami, piecť v rúre a obsluhovať varnú dosku s otáčateľným gombíkom. Po obede môžu riady umyť v praktickom dreze s kohútikom. Francúzski dizajnéri pri návrhu kuchynky mysleli aj na životné prostredie, preto je vybavená aj otvárateľnými priehradkami pre klasický a recyklovateľný odpad, vďaka čomu sa deti od útleho veku učia správne triediť použité obaly. Nadčasová kuchynka je vybavená množstvom úložného priestoru a dizajnovými poličkami, na ktoré môžu poukladať kuchynské náradie a doplnky.

Všetky detaily kuchynky sú prispôsobené detským rúčkam. Deti si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre si rozvíjajú komunikačné schopnosti a hrou na šéfkuchárov napodobňujú dospelých. Zlepšujú si tak koncentráciu a bystrý úsudok, učia sa, na čo slúžia jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky. Kuchynka stojí na stabilných nohách a jej rozmery sú 74*30*96 cm s výškou pracovnej dosky 50 cm. Je vyrobená z kvalitných a pevných plastov s jemným povrchom a zaoblenými hranami, vyznačuje sa vysokou stabilitou a pevnosťou.

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky najvyššej kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery74*30*96 cm
Celková výška96 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Rozmery balenia71*20*58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.