Drevená kuchynka Macaron Maxi Cooker Janod s otočnými gombíkmi ružová

Popis produktu

Detská drevená kuchynka Macaron Maxi Cooker je skvelá kuchynka z dreva s otočnými gombíkmi a nadčasovým dizajnom. Je vhodná pre dievčatá vo veku od 3 do 8 rokov. Vstavanou súčasťou kuchynky sú dve poličky na odkladanie potravín, hodiny, vešiak na varešky, drez, varná doska, rúra a otváracia skrinka. Spolu s kuchynkou nájdete v balení aj 5 doplnkov: hrniec, žufanka, obracačka, cukor a hrášok v papierovej krabičke. Celková výška kuchynky je 78 cm, jej rozmery sú 53*30*78 cm. Rúra na pečenie je realistický doplnok, ktorý ocení každá kuchárka. Praktickými súčasťami kuchynky sú aj poličky na odkladanie potravín alebo na skrášlenie kuchynky kvietkami či hračkami.

Drevená kuchynka obsahuje aj dva otočné gombíky, ktoré vydávajú zvuk a tak sa dievčatko cíti ako v naozajstnej kuchynke. Drevená kuchynka pre deti v nádhernej ružovo-šedej farbe je skvelým doplnkom do každej detskej izbičky. Malá kuchárka môže variť večeru na varnej doske, piecť koláčik v rúre, odkladať riady do vstavanej skrinky a učiť sa tak ako udržiavať poriadok. Na bočnej strane kuchynky je otvor, vďaka ktorému je možné kuchynku jednoducho preniesť. Dieťa rozvíja svoju kreativitu vymýšľaním receptov.  

Hra na kuchárov je, samozrejme, veľmi zábavná hra, ktorú milujú azda všetky dievčatá. Nie každý ale vie, že takouto hrou sa najlepšie rozvíja detská fantázia a kreativita. Deti majú v drevenej kuchynke Janod množstvo podnetov na všelijaké hry. Hrajú sa na šéfkuchárov v reštaurácii, na domácu gazdinku, varia svojej rodine, svojim kamarátom a pomedzi to sa rozprávajú a rozvíjajú aj svoje jazykové zručnosti. Prípravou rôznych vymyslených jedál si uvedomujú aká náročná je príprava jedla, približujú sa svetu dospelých. Je to výborný spôsob ako deti naučiť vážiť si jedlo, ktoré im doma každý deň pripravujete.

Francúzska dizajnérska kuchynka je nadčasová drevená hračka, s ktorou sa dieťa zabaví na dlhé hodiny a priblíži sa svetu dospelých.  Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou spoločnost Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Vlastnosti

  • ružová farba
  • obsahuje 5 doplnkov
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • kvalitné, zdravotne bezpečné drevo
  • atraktívny dizajn
  • rozvíja pohybové schopnosti dieťaťa
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery53*30*78 cm
Celková výška78 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Celková dĺžka53 cm
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.