Drevená kuchynka Macaron Big Cooker Janod elektronická, so zvukom a svetlom a 15 doplnkami ružová

Popis produktu

Drevená kuchynka Macaron Big Cooker je originálna kuchynka pre všetkých malých kuchárov od 3 až 8 rokov. Súčasťou kuchynky je až 15 doplnkov, ktoré sú nevyhnutné pre kuchárske umenie. Vstavanou súčasťou kuchynky je polička, hodiny, vešiak na varešky, mikrovlnka, varná doska, rúra a drez. Vaša malá kuchárka sa zahrá až s 15 doplnkami, medzi ktoré patrí chňapka, hrnce, volské oko, lopatky a naberačky, potraviny zabalené v drevených krabičkách. Varná doska vydáva pri varení zvuky a platničky tiež svietia ako v reálnej kuchyni. Varná platnička po zapnutí svieti ako ozajstná sklokeramická doska pri nahrievaní. Okrem toho tiež vydáva zvuky ako pri varení. 

Vstavanou súčasťou kuchynky je tiež vysoká skrinka s dvomi dvierkami, ktorá sa dá využiť ako chladnička s mrazničkou, v ktorej môže kuchárka uskladniť jej navarené výtvory. Na dvierkach skrinky je tabuľka, na ktorú sa dajú kresliť rôzne obrázky. Na čiernu tabuľu si malá kuchárka môže napísať denné menu vo svojej reštaurácii, obľúbené obrázky alebo iné odkazy pre svojich hostí. Kuchynka má ideálnu výšku 100 cm a svojou šírkou 100 cm je jednou z väčších kuchyniek výrobcu Janod. Detská drevená kuchynka má nežnú ružovú farbu a na zadnej stene kuchynky je zaujímavý motív, ktorý jej dodáva retro nádych. Kuchynka má nadčasový dizajn, vďaka čomu ju budú milovať viaceré generácie detí.

Hra na kuchárov je, samozrejme, veľmi zábavná hra, ktorú milujú azda všetky deti. Nie každý ale vie, že takouto hrou sa najlepšie rozvíja detská fantázia a kreativita. Deti majú v kuchynke Janod množstvo podnetov na všelijaké hry. Hrajú sa na šéfkuchárov v reštaurácii, na domácu gazdinku, varia svojej rodine, svojim kamarátom a pomedzi to sa rozprávajú a rozvíjajú aj svoje jazykové zručnosti. Prípravou rôznych vymyslených jedál si uvedomujú aká náročná je príprava jedla, približujú sa svetu dospelých. Je to výborný spôsob ako deti naučiť vážiť si jedlo, ktoré im doma každý deň pripravujete.

Drevená kuchynka pre deti má francúzsky dizajn, v ktorom sa odráža cit pre detail, originalita, kreativita návrhárov a láska k deťom. Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou spoločnosti Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Vlastnosti

  • obsahuje 15 doplnkov
  • rozmery 100*33*100 cm
  • má elektronické funkcie
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • drevená kuchynka s dievčenským dizajnom
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery100*33*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy57 cm
Celková dĺžka100 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.