Kuchynka letná so 17 doplnkami Summer Kitchen k domčekom Smoby s varnou doskou a drez na umývanie riadu s UV filtrom od 24 mes

Popis produktu

Doprajte svojim deťom moderné príslušenstvo a doplnky k detským domčekom, ktoré prináša francúzsky výrobca Smoby. Pripojte k detskému domčeku záhradnú kuchynku Summer Kitchen so 17 doplnkami, medzi ktorými nájdu malí kuchári tanieriky, príbory, nožík, napichovaciu vidličku, lopatku na miešanie, hrniec s pokrievkou, poháriky a párky, ktoré ponúknu súrodencom a kamarátom. Kuchynka je vyhotovená v zelenej, sivej a hnedej farebnej kombinácii, dizajnovo ladí s domčekmi Smoby, vďaka čomu krásne ladia a ozdobia každú záhradu a dvor.

Kuchynka ponúka drez s kohútikom na umývanie riadu, s ktorým sa detičky naučia po jedle umyť riad a odložiť ho na správne miesto. V hrnci si môže dieťa chutné párky uvariť na sporáku s otočnými gombíkmi, ktorými jednoducho reguluje teplotu. Na bočnej strane kuchynky s realistickým reliéfom v tvare tehličiek sa nachádzajú praktické háčiky pre zavesenie kuchynského náčinia. Dekoratívna ozdobná mriežka, tvoriaca zadnú stenu kuchynky, prináša deťom pri varení pocit bezpečia a zároveň im dopraje polotieň počas horúcich letných dní.

Kuchynka je vyrobená najmodernejším výrobným procesom Blow Moulding, vyznačuje sa vysokou kvalitnou a pevnosťou. Povrch záhradnej kuchynky je jemný na dotyk a oblé hrany zaručujú deťom pri hre maximálnu bezpečnosť. Detská kuchynka má povrch chránený UV filtrom, vďaka čomu si zachová svoje krásne farby aj po dlhom používaní. Rozmery kuchynky sú 54*35*98 cm a jej montáž je rýchla a jednoduchá. Pod kuchynkou je taktiež dostatok priestoru na ďalšie hračky, ktoré si tam môže dieťa odložiť.

Kuchynka so 17 doplnkami od francúzskeho výrobcu Smoby svojím originálnym francúzskym vzhľadom a funkčnosťou rozvíja u detí fantáziu predstavivosť, približujú sa svetu dospelých. Deti milujú hry na rôzne profesie, v tomto prípade si vyskúšajú hru na šéfkuchárov. Získavajú správne návyky, učia sa zodpovednosti a pohostinnosti, rozvíjajú sociálne vzťahy. Navyše, s touto kuchynkou trávia svoj voľný čas na čerstvom vzduchu, spolu so svojimi kamarátmi a otužujú si imunitu. 

Kuchynka je vhodné pre domčeky:

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery54*35*98 cm
Rozmery balenia56*12*69 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.