Máša a medveď kuchynka v kufríku Smoby s opečenými potravinami, príborom a 17 doplnkami

Popis produktu

Kuchynka Máša a medveď je krásna ružová kuchynka, ktorá je pripravená pre deti od 3 rokov v praktickom detskom kufríku. Kuchynku si dieťa ľahko vezme kamkoľvek so sebou. Pri hre doma, na záhrade, u babičky či na návšteve. Jednoducho sa prenáša a obsahuje spolu až 17 doplnkovpoháriky, šáločky, tanieriky, lyžičky, vidličky, nožíky, panvicu, kartičku na zavesenie, z jednej strany opečený steak a rybičku a taktiež nesmie chýbať ani šikovný sporák s platňou na varenie

Kuchynka pre deti, spolu s doplnkami, je vyrobená z veľmi kvalitného a odolného plastového materiálu, ktorý je zároveň príjemný a zamatový na dotyk. Kuchynka je vyzdobená peknými nálepkami s motívom Máša a medveď. Nad pracovnou doskou sú poličky na odkladanie potravín a riadu. Kuchynka Smoby ponúka dostatočný úložný priestor. Po hraní sa kufrík zavrie a ľahko uloží. Oblé hrany zaručia deťom bezpečnosť pri hraní. Je to aj ideálna cestovná hračka. Má všetko čo kuchynka pre deti má obsahovať a nezaberá veľa miesta. Kufrík s kuchynkou má rozmery 26*11*24 cm. Je to obľúbená hračka, ktorá u detí rozvíja predstavivosťfantáziu, hrá sa hry na povolania a tak sa približuje svetu dospelých, spolu so svojimi súrodencami a kamarátmi.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*11*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,68 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.