Kuchynka pre najmenších Hello Kitty Cooky Smoby so 17 doplnkami od 18 mes

Popis produktu

Kuchynka pre najmenších Cooky od francúzskeho Smoby prichádza s nádherným motívom mačičky Hello Kitty, ktorá zaujme všetky deti a najmä dievčatká od 18 mesiacov. Nadčasová kuchynka je v krásnom ružovo-bielom farebnom vyhotovení a disponuje otvárateľnou pracovnou doskou. Malé kuchárky sa môžu tešiť na bohatú sadu 17 doplnkov, medzi ktorými nájdu poháriky, tanieriky, šálky, lyžičky, vidličky, nožíky, panvicu, hrniec s pokrievkou a dizajnové krabičky na prísady. V strednej, centrálnej časti kuchynky sa nachádza rúra na pečenie, varná doska a taktiež úložný priestor na kuchynské náradie.

Ďalšie úložné priestory sú na bokoch kuchynky, pričom deti využijú aj poličku pod digestorom. Roztvárateľné krídla na pracovnej doske sprístupnia kuchárom aj dodatočný úložný priestor, do ktorého môžu po obede odložiť príbory. Rozprávková kuchynka s animovaným motívom populárnej mačičky je ako stvorená na hru do detskej izbičky. Zahrať sa s ňou môže aj viacero detí, kamaráti a súrodenci. Spoločne budú pripravovať rôzne maškrty, rozvíjať si jemnú motoriku a zisťovať, na čo slúžia jednotlivé kuchynské nástroje. Pri hre na kuchárov si zlepšujú aj jemnú motoriku, jazykové a komunikačné zručnosti. Naberajú pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Rozmery kuchynky sú 72*30*80 cm, výška pracovnej plochy je 38 cm.

Smoby je špičkový francúzsky producent plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery72*30*80 cm
Celková výška80 cm
Výška pracovnej plochy38 cm
Rozmery balenia43*26*59 cm
Výška vedierkaECO2524 ku kuchynkám
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,70 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.