Kuchynka Gourmande Smoby strieborno-šedá s chladničkou a kávovarom a 23 doplnkov

Popis produktu

Kuchynka pre deti Gourmande Smoby je jedna z najoriginálnejších detských kuchyniek, ktoré môžete dopriať svojmu dieťaťu. Je vyrobená v krásnej a elegantnej farebnej kombinácii strieborno-šedej farby s červenými a bielymi detailmi, upúta každé dieťa na prvý pohľad. Detská kuchynka má realistický dizajn, a jej vyhotovenie korešponduje s modernými trendmi v dizajne. To robí hru detí zábavnejšou a pútavejšou. Detská kuchynka je vhodná chlapcov aj dievčatá od 3 rokov. Deti milujú hru s kuchynkou, ktorá ich neomrzí dlhé roky. Vďaka svojmu vyhotoveniu je kuchynka prístupná z každej strany, a preto umožňuje hru pre viac detí. Hra s detskou kuchynkou u detí rozvíja komunikačné schopnosti a vzájomnou hrou napodobňujú dospelých. Príslušenstvo, doplnky, dvierka a tlačidlá sú prispôsobené drobným detským rúčkam. 

Smoby Gourmande má množstvo úložného priestoru. Kuchynka je tvorená chladničkou s realistickým obrázkom obsahu chladničky. Vedľa nej je rúra na pečenie s otvárateľnými dvierkami, kde si deti môžu napríklad upiecť koláčik. Pracovná doska kuchynky pre deti je tvorená šikovným sporákom s dvoma platňami na varenie a pečenie, drezom na umývanie riadu a priestorom na obed. Nad pracovnou doskou kuchynky sa týči stojan, na ktorom sa nachádza espresso kávovar s náhradnými kapsulami a rôznymi príchuťami. Nad ním sú kuchynské hodiny, ktoré nesmú chýbať v žiadnej správnej kuchyni a v hornej časti sú držiaky na kuchynské náradie. Ku kreatívnym doplnkom kuchynky patrí hrniec s pokrievkou, taniere s príbormi, poháre, šálky na kávu, náhradné kapsuly do kávovaru, kuchynské náradie, panvica, cookies a cestoviny. Kuchynka nemá svetelné ani zvukové funkcie.

Detská kuchynka Smoby má množstvo úložných priestorov a vďaka svojej kompaktnej veľkosti sa zmestí do každej detskej izbičky. Kuchynka pre deti je stabilná a bezpečná pre jemné detské rúčky. Jej hrany sú oblé a je plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk. Kuchynka je vysoká 97 cm a jej rozmery sú 53*34*97 cm. Výška pracovnej plochy je 49 cm. Kuchynka dýcha francúzskym šarmom a eleganciou. Smoby je dlhoročným výrobcom kvalitných detských hračiek s výnimočným dizajnom. Spoločnosť Smoby je dlhoročným výrobcom kvalitných detských hračiek tej najvyššej kvality a najmodernejšieho dizajnu. Produkty Smoby spĺňajú prísne európske kritériá. Pri tejto kuchynke so zamatovo jemným povrchom sa každé dieťa stane malý šéfkuchárom alebo šéfkuchárkou. Hrou s kuchynkou si tiež cibria motorické schopnosti, hmatovú citlivosť a koordináciu pohybov.

Vlastnosti

  • 23 originálnych doplnkov
  • espresso kávovar s náhradnými kapsulami
  • praktický sporák
  • drez na umývanie riadu
  • chladnička s otvárateľnými dvierkami 
  • vhodná od 3 rokov
  • krásne a žiarivé farby
  • originálny francúzsky výrobok
  • celková výška 97 cm
  • vhodné pre dievčatá i chlapcov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery53*34*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovnej plochy49 cm
Rozmery balenia50*20*66 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,5 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.