Kuchynka elektronická s práčkou a žehliacou doskou Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby so zvukmi a funkčnými spotrebičmi 36 doplnkov 100 cm výška/51 cm pult

Popis produktu

Elektronická kuchynka s práčkou a žehliacou doskou Tefal Cleaning Kitchen 360° od francúzskeho výrobcu Smoby poteší všetky deti od 3 rokov, ktorým ponúkne realistické zážitky ako pri varení, tak aj pri praní a žehlení prádla. Multifunkčný komplex v tvare písmena L pozostáva z kuchynskej časti a práčovne, takže umožní deťom prístup zo všetkých strán, zahrajú sa s ním súrodenci aj kamaráti. Originálny francúzsky dizajn v kombinácii s jemnými pastelovými farbami očarí deti na prvý pohľad. 

Kuchynský priestor je vybavený kávovarom, sódovačom, drezom, chladničkou a rúrou na pečenie. Varná doska so zabudovaným elektronickým modulom zabaví deti zvukmi ako pri skutočnom varení. Pri hre na kuchárov majú k dispozícii 24 doplnkov - kuchynské náčinie, poháriky, šálky, 3 kapsule do kávovaru, koreničku, fľašku, krabicu s cestovinami, panvicu, hrniec s pokrievkou, tanieriky, nožíky, vidličky a nože. Po každej hre sa naučia upratať doplnky na svoje miesto, k dispozícii majú množstvo úložného priestoru. Vo vrchnej časti kuchynky sa nachádza digestor s praktickými háčikmi na zavesenie kuchynského náradia.

Práčovňa je vybavená praktickou práčkou s otvárateľnými okrúhlymi dvierkami, ktorá disponuje otáčateľným gombíkom s mechanickým zvukom cric-cric, otvárateľnou zásuvkou s 2 priehradkami a košom na prádlo. Vedľa práčky je vešiak na prádlo, na ktorý si deti zavesia oblečenie pomocou štipčekov alebo si ich zavesia na 2 vešiaky s ramienkami. Vrchnú časť práčovne tvorí žehliaca doska, na ktorej deti ožehlia prádlo s mechanickou žehličkou. Deti majú k dispozícii aj repliku aviváže a prachu na pranie, po každej hre si môžu po sebe upratať vďaka metle s lopatkou. V práčovni majú deti k dispozícii realistických 12 doplnkov.

Multifunkčná kuchynka je vyrobená z pevných a odolných plastov s oblými hranami, jej povrch je jemný na dotyk. Deti si pri hre na povolania rozvíjajú jemnú motoriku, učia sa používať veci každodennej potreby, čím sa približujú svetu dospelých a získavajú pocit zodpovednosti. Zároveň si zlepšujú aj koncentráciu a logické myslenie, pri hre so súrodencami a kamarátmi si cibria komunikačné schopnosti, ľahšie si vytvárajú sociálne väzby a naberajú zdravé sebavedomie. 

Kuchynka stojí na stabilných nohách a jej rozmery sú 87*64*100 cm s výškou pracovnej dosky 51 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska dostatočne vysoká pre jeho dieťa. Elektronický modul v kuchynke funguje na 2 batérie typu LR03 1.5V, ktoré nie sú súčasťou balenia. Práčka nedisponuje elektronickými funkciami. Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery87*64*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia66*26*75 cm
Celková dĺžka87 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,51 kg
NoteBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.