Kuchynka s elektronickými funkciami Cherry Kitchen Smoby s jedálenským pultom a spotrebičmi 25 doplnkov - 96 cm výška/49 cm pult

Popis produktu

Elektronická kuchynka Cherry Kitchen od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti od 3 rokov, ktoré majú rady hry na povolania. Štýlový francúzsky dizajn kuchynky v pastelovom prevedení očarí chlapcov aj dievčatá na prvý pohľad. Tešiť sa môžu na kuchynské hodiny a predĺženú kuchynskú dosku, ktorá deťom poslúži ako jedálenský kútik. Je vyhotovená z kvalitných a odolných plastov so zaoblenými hranami, jej povrch je jemný na dotyk. Ponúka prístup z viacerých strán, takže sa s ňou zahrajú aj viaceré deti, kamaráti a súrodenci, jej zadná strana je ozdobená krásnym obrázkom s kuchynským motívom.

Kuchynka disponuje rúrou na pečenie, chladničkou, kávovarom s náhradnými kapsulami a varnou doskou, ktorá dokáže pri varení vydávať zvuky. Malí kuchári sa potešia sade 25 doplnkov, medzi ktorými sa nachádza hrniec s pokrievkou, panvica, lyžičky, nožíky, vidličky, tanieriky, poháriky, šálky, krabica s cestovinami, mliekom, napichovacia vidlička, nôž na krájanie, praktická naberačka a radosť im spraví aj rybička a steak na vysmážanie. Všetky detaily kuchynky sú starostlivo prispôsobené detským rúčkam, k dispozícii majú aj množstvo úložného priestoru pre všetky doplnky. Pri hre si zlepšujú jemnú motoriku, komunikačné schopnosti, získavajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Zároveň si zlepšujú koncentráciu a bystrý úsudok, naučia sa, na čo slúžia jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky.

Stabilná kuchynka stojí na pevnom podstavci a jej rozmery sú 67*32*96 cm, pričom celková výška je 96 cm, výška pracovnej dosky 49 cm. Elektronický modul funguje na 2 batérie typu LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky najvyššej kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Vlastnosti

  • zvukové efekty pri varení
  • elektronický modul (2 batérie LR03 1.5 V - nie sú súčasťou balenia)
  • bohatá sada 25 doplnkov
  • francúzska kvalita a dizajn
  • jedálenský kútik
  • pre deti od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery67*32*96 cm
Celková výška96 cm
Výška pracovnej plochy49 cm
Rozmery balenia50*20*66 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,41 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.