Kuchynka so 17 doplnkami k domčekom Smoby s varnou doskou a drez na umývanie riadu s UV filtrom

Popis produktu

Popredný výrobca hračiek Smoby rozširuje svoju ponuku moderné príslušenstvo a doplnky k detským domčekom, ktoré vyvíjali poprední francúzski dizajnéri. Pripojte k detskému domčeku kvalitnú záhradnú kuchynku so 17 doplnkami, medzi ktorými nájdu malí kuchári tanierikypríbory, nožíknapichovaciu vidličkulopatku na miešaniehrniec s pokrievkoupoháriky párky, ktoré ponúknu súrodencom a kamarátom. Kuchynka je vyhotovená v červenej, sivej a zelenej farebnej kombinácii, v rovnakých odtieňoch ako domček, vďaka čomu krásne ladia a ozdobia každú záhradu a dvor.

Kuchynka ponúka drez s kohútikom na umývanie riadu, s ktorým sa detičky naučia po jedle umyť riad a odložiť ho na miesto, kam patrí. V hrnci si môže dieťa chutné párky uvariť na sporáku s otočnými gombíkmi, ktorými jednoducho reguluje teplotu. Na sporáku sa dajú párky nielen uvariť, ale aj grilovať. Na boku kuchynky nájdu malí kuchári praktické úchytky, na ktoré si zavesia kuchynské náčinie. Dekoratívna ozdobná mriežka, tvoriaca zadnú stenu kuchynky, prináša deťom pri varení pocit bezpečia a zároveň im dopraje polotieň počas horúcich letných dní.

Kuchynka má odolné, dvojité steny a je vyrobená najmodernejším výrobným procesom Blow Molding, rovnako ako všetky domčeky Smoby. Vyznačuje sa stabilitou, odolnosťou voči poveternostným podmienkam a jej povrch je zároveň jemný a zamatový na dotyk. Má príjemné oblé hrany, takže sa deti nemusia báť zranenia. Farby na kuchynke nevyblednú ani po dlhom čase zásluhou anti UV filtru a zachovajú si svoje krásne a žiarivé farby po dlhé roky, aj napriek nepriaznivému počasiu. Rozmery kuchynky sú 54*35*98 cm a jej montáž je rýchla a jednoduchá. Pod kuchynkou je taktiež dostatok priestoru na ďalšie hračky, ktoré si tam môže dieťa odložiť.

Kuchynka so 17 doplnkami od Smoby svojím originálnym francúzskym vzhľadom a funkčnosťou rozvíja u detí fantáziu predstavivosť, približujú sa svetu dospelých. Deti milujú hry na rôzne profesie, v tomto prípade si vyskúšajú hru na kuchárov. Získavajú správne návyky, učia sa zodpovednosti a pohostinnosti, rozvíjajú sociálne vzťahy. Navyše, s touto kuchynkou trávia svoj voľný čas na čerstvom vzduchu, spolu so svojimi súrodencami, rodičmi a kamarátmi. 

Kuchynka je vhodné pre domčeky:

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery54*35*98 cm
Celková výška98 cm
Výška pracovnej plochy49 cm
Rozmery balenia56*13*69 cm
Celková dĺžka54 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,14 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.