Kuchynka Tefal Studio XL Bubble Smoby elektronická s magickým bublaním, kávovarom a sódou s 34 doplnkami oranžová

Popis produktu

Neviete, čo by mohlo potešiť vášho malého nezbedníka alebo nezbednicu, ktorá sa vám neustále motá pod nohami v kuchyni? Zadovážte jej vlastnú kuchynku, s ktorou sa bude môcť dosýta vyblázniť. Elektronická detská kuchynka Tefal Studio XL Bubble Smoby s 34 doplnkami je kuchynka, ktorá bude sprevádzať cestou varenia každé šikovné dieťa od 3 rokov. Kuchynka pre deti má krásny vzhľad v oranžovom vyhotovení, vďaka jedinečnému francúzskemu dizajnu, ktorému sa dá iba ťažko odolať. Detská kuchynka ponúka bohatú výbavu doplnkov: príbory, tanieriky, šálky, poháriky, solnička, korenička, rozličné kuchynské náradie, suroviny na varenie a opečené potraviny.

Žiadny strach z varenia a pečenia

Chladnička s otváracími dvierkami je výborný spôsob, ako sa každé dieťa naučí uchovávať potraviny v chlade a nezabúdalo za sebou vždy zatvoriť dvierka. Hneď nad chladničkou je umiestnený drez na úmývanie riadu, v ktorom sa detičky po každom varení môžu umyť tanieriky a príbory. Rúra na pečenie sa zíde pre detičky, ktoré sa rozhodnú upiecť si nejakú dobrotu. Šikovná panvica s funkciou otáčania naučí malého kuchára, ako sa správne pripravujú palacinky a užije si s ňou skvelú zábavu. Magický bublinkujúci hrniec s pokrievkou po položení na sporák a zapnutí tlačidla začne napodobňovať skutočnú vriacu vodu, takže bude malý kuchár naozaj ohromený a pritom mu nehrozí žiadne nebezpečenstvo ako pri skutočnom varení. O úložný priestor sa postará skrinka s otváracími dvierkami a k tomu šikovný poličkový systém, kam si môžu detičky odkladať suroviny, ktoré budú chcieť využiť neskôr. Detia využíje aj espresso kávovar, ktorý sa nachádza pod digestorom na prípavu chutnej kávičky. Pod kávovarom sa navyše nachádza dávkovač sódy alebo koly, aj s charakteristickým zvukom pri plnení Cric Cric.

Kuchynka, ktorá zabaví a naučí

Francúzski dizajnéri dbali nielen na krásny dizajn detskej kuchynky, ale takisto aj na celkovú funkčnosť prvkov, ktoré slúžia na rozvoj jemnej detskej motoriky, komunikačných a sociálnych schopností. Kuchynku môže využívať naraz viacero detí, ktoré sa budú musieť navzájom naučiť komunikovať, rozdeľovať si úlohy a pomáhať si. Takisto sa naučia, ako sa správne používa kuchynské náradie, aj to že čas na prípravu jedla trvá určitý čas, takže ocenia snahu svojich rodičov pri skutočnom varení a pečení.

Vhodná každého interiéru

Kuchynka stojí na stabilných podstavcoch a celkové rozmery detskej kuchynky sú 86*62*100 cm a výška pracovnej dosky je 51 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska v kuchynke dostatočne vysoká pre jeho šikovné dieťa. Súčasťou detskej kuchynky Tefal Studio XL Bubble Smoby sú aj 3 x AAA/LR03 batérie, ktoré budú rodičia môcť do kuchynky jednoducho zapojiť a dieťa sa môže pustiť do skvelej zábavy pri varení a pečení.

Detská kuchynka, pochádzajúca z dizajnérskej dielne spoločnosti Smoby, je jedinečnou detskou hračkou najvyššej úrovne, ktorej by ste len ťažko hľadali konkurenciu. Francúzski dizajnéri si potrpia na prvotriedny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov, ako aj celkovú funkčnosť detských hračiek. Všetky hrany na kuchynkách Smoby zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa a rodičia môžu bez starostí nechať svoje ratolesti sa dosýta zahrať s touto elegantnou kuchynkou.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • panvica s funkciou otáčania
  • dávkovač sódy a coly
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba)
  • bohatá výbava 34 doplnkov
  • magický hrniec s bublinkujúcou vodou
  • francúzska kvalita a dizajn
  • vhodná pre všetky deti od 3 rokov
  • chladnička 
  • rúra na pečenie 
  • výška pracovnej dosky stola 51 cm
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery86*62*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia66*26*75 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť8,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.