Kuchynka Cook´tronic Bubble Smoby elektronická s magickým bublaním, svetlom a zvukmi a 21 doplnkami tyrkysová

Popis produktu

Hľadáte jedinečnú detskú kuchynku s množstvom funkcií a doplnkov? Detská kuchynka Cook´tronic Bubble Smoby so zabudovaným elektronickým modulom je vhodná pre všetky deti už od 3 rokov. Elektronická kuchynka má žiarivé prevedenie v tyrkysovo-bielej farbe s bohatou sadou 21 doplnkov, zvukovými a svetelnými funkciami. K doplnkom patrí magickým hrniec s bublaním, panvica, riady, príbory, naberačka, falošné repliky potravín (cestoviny, kurča),poháre a menší hrniec s lopatkou na miešanie. Nadčasový dizajn a veľkorysý priestor pridávajú na krásne tejto jedniečnej kuchynke, ktorá je vhodná ako darček pre každú kuchárku či kuchára. Táto kuchynka si získa srdce každého dieťaťa aj vďaka krásnym dekoráciam a potlačou na stojane nad pracovnou doskou, ktoré pôsobia realisticky.

Varenie pre všetkých

Detská kuchynka od výrobcu Smoby je bohatá na funkcie a doplnky ktoré budú zabávať deti na dlhú dobu. V strede kuchynskej pracovnej dosky je elektronický sporák, na ktorom sa dieťa naučí variť rozličné špeciality. Po položení na varnú dosku a stlačení tlačidla prichádza do hry magický bublinkujúci hrniec, ktorý po napustení vodou a položení na sporák začne naozaj bublinkovať a napodobňovať vriacu vodu vďaka zabudovanému elektronickému modulu. V kuchynke je zabudovaná aj rúra na pečenie s osvetlením. V praktickom dreze si môže malý kuchár po sebe umyť taniere po jedle. Pri hre s kuchynkou sa dieťa naučí narábať s priloženým príborom, panvicou, tanierikmi, šálkami, príborom a rozličnými rekvizitami jedla. Vaše dieťa ocení aj dostatočný odkladací priestor, kam si odloží jednotlivé pomôcky na varenie. 

Rozvoj dieťaťa

Kuchynka splní všetky detské očakávania. Francúzski dizajnéri navrhli kuchynku pre deti, ktorá rozvíja u vášho dieťaťa jemnú motoriku, komunikačné a rozumové schopnosti. Dieťa sa učí trpezlivosti, koncentrácii a rešpektu pri hre s viacerými deťmi s touto detskou kuchynkou. Kuchynka je doplnená aj peknými obrázkami s motívmi ako zo skutočnej kuchynky. 

Jednoduchá a praktická

Celková výška detskej kuchynky je 86 cm a výška pracovnej plochy je 49 cm. Na spustenie elektronického modulu sú potrebné batérie 4 x AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia. Detská kuchynka má stabilnú konštrukciou a celkové rozmery detskej kuchynky sú 56*27*86 cm.

Detská kuchynka, pochádzajúca z dizajnérskej dielne francúzskeho výrobcu Smoby, je jedinečnou detskou hračkou najvyššej úrovne, ktorá sa vyznačuje kvalitou a atraktívnym dizajnom. Smoby si potrpí na atraktívny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov. Všetky hrany na kuchynkách Smoby sú zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa, čo ocenia aj rodičia. Materiál kuchynky je pevný a zároveň príjemný, zamatový na dotyk. Výber detských hračiek od výrobcu Smoby je výborná voľba.

Vlastnosti

  • sada 21 doplnkov
  • zabudovaný elektronický modul
  • vhodná pre deti od 3 rokov
  • atraktívny francúzsky dizajn
  • tyrkysovo-šedá farba
  • magický hrniec s bublaním
  • realistické zvuky a svetlo

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery56*27*86 cm
Celková výška86 cm
Rozmery balenia50*15*62 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,9 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6 not included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.