Kuchynka na cesty Cook&Go Red Smoby skladacia elektronická so zvukom funkciami a 17 doplnkov

Popis produktu

Kuchynka na cesty Cook&Go Red z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je vynikajúca hračka, ktorá poteší všetkých malých kuchárov a kuchárky už od 3 rokov. Kompaktná kuchynka sa vyznačuje prepracovanou konštrukciou, vďaka ktorej ju dieťa dokáže poskladať za pár sekúnd do veľkosti malého kufríka, ktorý si môže vziať kamkoľvek so sebou. Stane sa tak obľúbeným doplnkom na cestovanie, výlety, návštevy u kamarátov a rodiny. Jemné farebné vyhotovenie v červenej, šedej a bielej pôsobí nadčasovo a deti sa budú dlhé roky tešiť zo skvelých funkcií, ktoré kuchynka ponúka. 

Šikovné deti prekvapí fantastická varná doska, ktorá vydáva realistický zvuk varenia, súčasťou kuchynky je aj drez na umývanie riadu s odkladacím priestorom, sódovač, kávovar s rôznymi kapsulami, zásobník na kapsule a zásuvka na doplnky a príslušenstvo. V hornej časti kuchynky sa nachádza aj digestor s 3 gombíkmi pre nastavenie osvetlenia a intenzity odsávania. Bohatá výbava 17 doplnkov v sebe skrýva hrniec, lopatku, 2 poháre, 2 šálky, 2 tanieriky, 2 lyžičky, 2 vidličky, 2 nožíky a 3 kapsule. Malí šéfkuchári ocenia prístupnosť z viacerých strán, a tak je vhodná na hru pre viacero detí. Vďaka pevnej rukoväti a nízkej váhe iba 2 kg sa dá ľahko prenášať.

Všetky detaily sú prispôsobené malým detským rúčkam. Deti si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre si rozvíjajú komunikačné schopnosti, a hrou sa približujú svetu dospelých. Rozmery rozloženej kuchynky sú 50*24*38 cm, pričom jej výška je 38 cm. Pri cestovaní sú rozmery poskladanej kuchynky iba 27*25 cm. Plastový materiál na kuchynke je jemný a zamatový k detským rúčkam, vďaka oblým hranám je bezpečná pre každé dieťa. Kuchynka funguje na 1 batériu CR2032, ktorá je súčasťou balenia.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Funkcie a vlastnosti:

  • jednoduchý systém skladania a rozkladania
  • 17 doplnkov
  • espresso kávovar so zvukom a svetlom
  • vymeniteľné kapsule
  • drez na umývanie riadu
  • varná doska so zvukom
  • digestor s 3 tlačidlami, zvukom a svetlom
  • dostatok úložného priestoru
  • francúzsky výrobok Smoby
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery50*24*38 cm
Celková výška38 cm
Rozmery balenia52*12*32 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,0 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.