Kreatívna hra kreslenie Projektor Miraculous LadyBug Educa so 40 diapozitívmi a ceruzkami od 5 rokov

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa nádherným darčekom v podobe kreatívnej hry Kreslenie s Projektorom od španielskeho výrobcu Educa, s ktorým zažije veľa zábavy a radostných chvíľ. Kreatívna hra je určená pre všetky deti a najmä dievčatká od 5 rokov, ktoré si rady kreslia a vyfarbujú obrázky. Projektor je vyhotovený v štýle a farbách animovanej televíznej série Miraculous LadyBug, ktorú poznajú deti po celom svete. O dokonalý zážitok pri kreslení sa postará sada 40 diapozitívov, ktoré si deti budú budú premietať na stôl a s farebnými ceruzkami si budú prekresľovať a vyfarbovať obrázky populárnej maskovanej hrdinky.

Táto kreatívna hra je vynikajúca pre rozvoj detskej fantázie a predstavivosti, pričom sa učia trpezlivo kresliť a vyfarbovať obrázky do detailov, zlepšuje sa ich koordinácia ruka-oko. Pri kreslení sa u detí rozvíja aj jemná motorika, sú pokojnejšie a vedia sa lepšie sústrediť, čo je veľmi dôležité v neskoršom veku. Kresliaca sada Educa dokáže vaše deti inšpirovať a povzbudiť v kreslení a vytváraní ďalších hodnotných obrázkov. Získajú správne kresliace návyky a technickú zručnosť. Projektor je vyhotovený z kvalitných plastových materiálov.

S bohatou sadou doplnkov si chlapci aj dievčatá užijú hodiny skvelej zábavy. Kreatívna sada na kreslenie od Educa je tým najlepším darčekom pre každé tvorivé dieťa, ktoré si vytvára pozitívny vzťah ku kresleniu. Španielska spoločnosť Educa sa zameriava na produkciu detských spoločenských hier, puzzle z dreva či z tvrdého papiera. Tvorivá sada kreslenie s projektorom je kvalitný európsky výrobok, ktorý spĺňa prísne európske kritériá. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.