Kreatívne tvorenie s tabletom Fashion Designer Monster High Educa Vytvor si módne návrhy bábik 4 modely od 5 rokov

Popis produktu

Kreatívne tvorenie s tabletom Fashion Designer Monster High od španielskeho výrobcu Educa poteší každé dieťa a najmä dievčatká od 5 rokov. Kreatívna sada obsahuje všetko potrebné pre vytvorenie návrhu gotického outfitu pre figúrku pomocou tabletu so svetelnou funkciou. Dievčatá si na tablet pripevnia papier, na ktorom si pripravia návrh outfit pre figúrku, vyfarbia ho a ozdobia. Súčasťou sady je aj 32-stranová brožúra s modelmi, vzormi a inštrukciami, ceruzka, papier so samolepkami a 4 figuríny s motívom Monster High, ktoré sú vyrobené z pevného kartónu a 4 podstavce. Deti si po vytvorení módneho outfitu pre figúrky užijú aj módnu prehliadku, keďže sa dá krabica premeniť na predvádzacie mólo. 

Dievčatká sa zabavia pri vytváraní návrhov pre figúrky, rozhodnú sa, ako zladiť jednotlivé doplnky a šaty. Zisťujú, ktoré farby k sebe najviac ladia, získavajú cit pre krásu a estetiku. Tvorivá hra s výrobou vlastnej módnej figúrky je ako stvorená pre všetky dievčatá, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Všetky doplnky sú vyrobené z kvalitných materiálov a dieťa ukáže svoju šikovnosť a predstavivosť pri módnych návrhoch. Kreatívna súprava učí dieťa koncentrácii a trpezlivosti, rozvíja si logické myslenie a snaží sa čo najviac zdokonaliť svoj návrh. Takisto si zlepšuje aj jemnú motoriku, keďže narába s rôznymi drobnými doplnkami.

Pri dizajnovaní a návrhu si dieťa vymýšľa rôzne herné situácie a svojim súrodencom a kamarátkam môže porozprávať rôzne veselé príbehy pri módnej prehliadke. Detská hra s kreatívnymi hračkami a skladačkami rozvíja fantáziu a predstavivosť, deti sa učia vnímať a pracovať s jemnými detailmi. Tablet funguje na batérie 3xAAA, ktoré nie sú súčasťou blanie.a Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa okrem kreatívnych sád nájdete aj množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.