Kreatívne tvorenie My Model Doll Design Fashion Atelier Educa vyrob si 300 modelov šiat pre bábiku od 6 rokov

Popis produktu

Kreatívne tvorenie My Model Doll Fashion Atelier od španielskeho výrobcu Educa predstavuje skvelý darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 6 rokov. Kreatívna sada obsahuje všetko potrebné pre výrobu vlastnej bábiky, figurínu pre návrh vlastných šiat a množstvo ďalších doplnkov, ktoré sú nevyhnutné pre módny ateliér. V balení sa nachádza 1 model bábiky a bohatá sada 300 doplnkov, s ktorými dokážu navrhnúť a vytvoriť pre bábiku rôzne typy outfitov. K dispozícii budú mať bavlnu na vlásky, látku s predefinovaným vzorom na vystrihovanie, klip na šaty a ďalšie dizajnové doplnky. Bábika má pohyblivé končatiny, takže deti získajú ešte realistickejší zážitok pri hre na návrhárky.

Dievčatká sa zabavia pri obliekaní bábiky do rôznych outfitov, upravovaní vláskov, rozhodnú sa, aké doplnky najviac ladia s jej šatami. Zisťujú, ktoré farby k sebe najviac ladia, získavajú cit pre krásu a estetiku. Tvorivá hra s výrobou vlastnej bábiky je ako stvorená pre všetky dievčatá, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Všetky doplnky sú vyrobené z kvalitných materiálov a dieťa ukáže svoju šikovnosť a predstavivosť pri módnych návrhoch. Kreatívna súprava učí dieťa koncentrácii a trpezlivosti, rozvíja si logické myslenie a snaží sa čo najviac zdokonaliť svoju novú bábiku. Takisto si zlepšuje aj jemnú motoriku, keďže narába s rôznymi drobnými doplnkami.

Pri hre s bábikami sa dieťa približuje svetu dospelých, vymýšľa si rôzne herné situácie a svojim súrodencom a kamarátkam môže porozprávať rôzne veselé príbehy. Detská hra s kreatívnymi hračkami a skladačkami rozvíja fantáziu a predstavivosť, deti sa učia vnímať a pracovať s jemnými detailmi. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa okrem kreatívnych sád nájdete aj množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.