Kozmetický stolík so stoličkou My Beauty Dressing Table Smoby so zrkadlom a 15 skrášľovacích doplnkov

Popis produktu

Kozmetický stolík My Beauty Dressing Table predstavuje originálny darček pre deti a najmä dievčatká od 3 rokov, ktoré sa s ním zahrajú na kaderníčky a kozmetičky. Kozmetický salón v jemných farbách si obľúbia deti na prvý pohľad a vydržia sa s ním hrať dlhé roky. Poteší ich aj nádherná ružová stolička, na ktorú posadia svojich zákazníkov a okrúhle nastaviteľné zrkadlo z prvotriedneho materiálu, bezpečného pre hru detí. Pri starostlivosti o vlásky využijú deti hrebienok a hrebeň, rôzne vlasové doplnky a krásnu striebornú čelenku. Kozmetický stolík je vybavený sadou 15 doplnkov, medzi ktorými je aj replika rúžov, špirála, nádobka s maskou na tvár, krém na ruky, laky na nechty, prsteň, parfum a paleta očných tieňov.

Stolík pre dievčatá je vybavený 2 zásuvkami, poličkami a otvárateľným boxom, takže si po každej hre ľahko upracú všetky doplnky. Kozmetické centrum má celkové rozmery 54*35*85 cm, je veľmi kompaktné a nezaberá veľa miesta. Je vyrobené z odolných a pevných plastových materiálov, ktoré sú jemné na dotyk. Dievčatká sa vďaka nemu zahrajú hry na kozmetičky, objavujú svet dospelých. Učia sa, na čo slúžia jednotlivé kozmetické doplnky a ako sa správne používajú. Kozmetický stolík je vhodný aj pre hru viacerých detí. Rozvíjajú si komunikačné a jazykové schopnosti, rýchlejšie sa socializujú a získavajú pocit zodpovednosti. Manipuláciou s doplnkami si zlepšujú jemnú motoriku, sústredenie a logické myslenie. 

Francúzsky Smoby je špičkový výrobca prvotriednych plastových hračiek pre deti každého veku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery54*35*85 cm
Celková výška85 cm
Rozmery balenia40*25*70 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.