Kozmetický stolík Disney Princezné Smoby s otváracou zásuvkou a 5 doplnkami

Popis produktu

Smoby detský kozmetický stolík sa nesie v rozprávkovom dizajne Disney Princezny, po ktorom túžia všetky malé dievčatká, ktoré sa chcú podobať na princeznú z rozprávok. Kozmetický stolík má krásnu romantickú ružovú farbu a moderný rozprávkový vzhľad. Kozmetický stolík je dodávaný bez podstavca, ale môže sa jednoducho položiť na stôl či na posteľ. Veľké zrkadlo je vyrobené z veľmi kvalitného materiálu, vďaka čomu je bezpečné aj pre 3 ročné dieťa. Smoby kozmetický stolík môže vaše dievčatko použiť aj ako kozmetický stolík kaderníctvo zároveň. Rozmery detského kozmetického stolíka s motívom Disney Princezná sú 49*36*51 cm. 

Súčasťou kozmetického stolíka Disney Princezny je aj 5 doplnkov, vďaka ktorým strávi vaša princezná hodiny skrášľovaním sa. Firma Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, ktorá vyrába jedinečné a kvalitné modely hračiek pre vašich malých pomocníkov. Kozmetický stolík určite rozžiari izbu vašej malej princeznej a prinesie jej veľa radosti a zábavy. Kozmetický stolík Disney Princezny má krásne ružové odtiene, ktoré sú kombinované s fialovou a drobnými doplnkami. Veľké zrkadlo má oválny tvar a na jeho vrchu je ozdoba z vtáčikov a obrázok dvoch obľúbených princezien, Snehulienky a Šípkovej Ruženky. Plocha so zrkadlom je umiestnená na vyvýšenom podstavci. 

Rozprávkový kozmetický stolík pre dievčatká má tri funkčné zásuvky, do ktorých si vaša malá parádnica môže odložiť všetky krásne doplnky a cennosti. Kozmetický pultík je ružový a je na ňom krásny obrázok tých najkrajších princezien z disneyho rozprávok. Súčasťou kozmetického stolíka pre deti sú aj krásne doplnky, ktoré sú ladené do ružových a fialových farieb. Set tvorí fialová čelenka spolu s prstienkom a hrebeňom a dva ružové flakóniky na voňavku, menší s obrázkom Snehulienky a väčší s obrázkom Belly, známej z rozprávky Kráska a zviera. Vďaka týmto krásnym doplnkom sa vaša maličká bude cítiť ako princezná po celý deň. Kozmetický stolík sa dá jednoducho prenášať a vaša malá princezná si ho môže zobrať kdekoľvek so sebou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*36*51 cm
Celková výška51 cm
Rozmery balenia15*15*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.