Kozmetický stolík Hello Kitty Smoby s otváracou zásuvkou a 5 doplnkami svetloružový

Popis produktu

Smoby detský kozmetický stolík Hello Kitty je ideálny pre každú malú parádnicu, ktorá túži mať svoj vlastný moderný kozmetický salón.  Má krásnu svetloružovú farbu a obsahuje veľké polohovateľné zrkadloDetský kozmetický stolík so zrkladlom a veľkým množstvom doplnkom je ideálny pre všetky dievčatká, ktoré chcú byť krásne po celý deň a snívajú o vlastnom skrášľovacom salóne. Rozmery detského kozmetického stolíka Hello Kitty sú 46*28*44 cm. Kozmetický stolík pre deti Hello Kitty má moderný a rozprávkový dizajn a je ozdobený obrázkami obľúbenej a veselej mačičky Hello Kitty. S kozmetickým stolíkom Hello Kitty si vaše dievčatko môže spraviť vlastný skrášľovací salón kdekoľvek. 

Kozmetický stolík pre deti je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú zárukou bezpečnosti pre vaše deti. Vďaka kozmetickému stolíku Hello Kitty zažije vaše dievčatko veľké množstvo zábavy. Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť na výrobu hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou použitých materiálov a bezpečnosťou hračiek. Hello Kitty kozmetický stolík je krásnej svetloružovej farby, ktorá je kombinovaná spolu s bielou farbouKozmetický stolík pre dievčatká je bez podstavca a je možné ho položiť kdekoľvek na stôl a jednoducho prenášať. Veľké ružové zrkadlo je vyklápateľné a dá sa pohodlne nastaviť jeho poloha. Pod zrkadlom sa nachádza vyklápací úložný priestor, ozdobený mašličkou. 

Pultík na detskom kozmetickom stolíku obsahuje veľký obrázok Hello Kitty a aj dva malé bočné pultíky, ktorých horný kryt sa dá odsunúť a pod ním sa nachádza úložný priestor na šperky a iné doplnky. Detský stolík Hello Kitty obsahuje aj uzamykateľnú zásuvku na kľúčik, takže všetky cennosti a šperky bude mať vaša princeznička v bezpečí. Doplnky ku kozmetickému stolíku tvorí ružová čelenka do vlasovprsteň s obrázkom Hello Kitty, ružový hrebienok a dva ružové flakóniky na voňavku rôznej veľkosti, rovnako s krásnym obrázkom roztomilej mačičky. Detský kozmetický stolík poteší každé dievčatko, ktoré sa rado skrášľuje a parádi. Je vhodné pre dievčatká od 3 rokov. Vďaka svojmu krásnemu a modernému dizajnu bude kozmetický stolík Hello Kitty ozdobou každej dievčenskej izbičky

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*28*44 cm
Rozmery balenia32*13*46 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.