Kozmetický stolík so stoličkou Frozen Smoby so srdiečkovým zrkadlom a 10 doplnkami

Popis produktu

Kozmetický stolík so stoličkou Frozen 2 od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje perfektný darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Krásny modro-biely stolík so zrkadlom v tvare srdiečka a stoličkou nadchne vašich najmenších motívom animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo 2. Jeho povrch je ozdobený obrázkami princezien Anny a Elsy, ktoré si obľúbili deti po celom svete. Súčasťou kozmetického stolíka je aj sada 10 doplnkovkefa na vlasy, 2 sponky, 2 fľaštičky na parfum, 2 gumičky na vlasy, náramok a krásne krabičky s animovaným motívom.

Všetky plastové diely na kozmetickom stolíku sú vyrobené s ohľadom na bezpečnosť vášho dieťaťa. Súčasťou stolíka je aj zrkadlo s rozprávkovým emblémom, ktoré je vyrobené z kvalitného materiálu, bezpečného pre dieťa. Pod zrkadlom je praktická zásuvka na doplnky, pričom sa na stolíku nachádzajú aj podstavce v tvare stromov. Dievčatká si budú môcť v zrkadle dosýta obzerať svoj odraz, starať sa o svoje vlásky a s kamarátkami sa hrať na princezné. Rozvíjajú si svoju jemnú motoriku, šikovnosť a cibria si cit pre estetiku, komunikačné schopnosti. Rozmery detského stolíka sú 45*29*90 cm. Stolička má nosnosť až 50 kg.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery45*29*90 cm
Celková výška90 cm
Rozmery balenia49*20*64 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,0 kg
Nosnosť50 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.