Kozmetický stolík Frozen 2v1 Smoby so stoličkou a 10 doplnkov

Popis produktu

Smoby kozmetický stolík pre deti s obľúbeným motívom rozprávky Frozen (Ľadové kráľovstvo) je nádherná hračka pre všetky dievčatká od 3 rokov, ktoré milujú rozprávku o dobrodružstvách princezien Anny a Elsy. Dievčenský kozmetický stolík je vyhotovený v fialovo-modro-bielej farebnej kombinácii a navyše je krásne ozdobený ornamentami, takže si malé parádnice budú pripadať ako v rozprávke. Veľké zrkadlo je vyrobené z veľmi kvalitného materiálu, bezpečného pre dieťa. Smoby kozmetický stolík môže vaše dievčatko použiť aj ako kozmetický stolík a kaderníctvo zároveň. Stolík sa dá používať aj samostatne a dá sa jednoducho zložiť z podstavca. Výška kozmetického stolíka je 94 cm a jeho celkové rozmery sú 49*36*94 cm. Detský kozmetický stolík obsahuje aj veľké množstvo doplnkov, vďaka ktorým zažije vaše dievčatko množstvo zábavy a strávi hodiny hraním sa na princeznú.

Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť na výrobu hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou použitých materiálov a bezpečnosťou hračiek. Vďaka kozmetickému stolíku pre deti s motívom Frozen zažije vaše dieťa hodiny skrášľovaním sa a hrou na malú princeznú. Súčasťou balenia je aj detská stolička, ktorá má výšku 28 cm a nosnosť 50 kg. Detský kozmetický stolík je doplnený o tri funkčné zásuvky, ktoré obsahujú celkom 10 krásnych a užitočných doplnkov, vďaka ktorým sa vaše dievčatko bude cítiť ako princezná po celý deň. Detský bledofialkový náhrdelník a tmavofialová čelenka sú krásne zdobené srdiečkami po stranách. 

K náhrdelníku patrí aj náramok, ktorý má v strede obrázok princeznej. Detský kozmetický stolík tvoria aj tri prstienky, v rôznych odtieňoch fialovej. Ak by si však vaša malá princeznička nevedela vybrať, kozmetický set pre deti tvoria aj pekné hrebienky. Súčasťou sú aj dva fialové flakóniky na voňavku. Pracovná plocha kozmetického stolíka je biela a ozdobená obrázkom princezien. Detský kozmetický stolík má štyri nôžky, vďaka ktorým je stabilný. Detská stolička v fialovo-bielej kombinácii je vyhotovená s motívom Frozen na sedadle.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*36*94 cm
Celková výška94 cm
Rozmery balenia49*19*64 cm
Celková dĺžka49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Nosnosť50 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.