Kozmetický stolík Frozen 2 Disney 2v1 Smoby so stoličkou a 10 doplnkov

Popis produktu

Pripravte svojim deťom štýlové prekvapenie v podobe ich vlastného kozmetického salóna. Kozmetický stolík Frozen II z dielne francúzskych dizajnérov Smoby poteší a rozveselí všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Nádherný modrý stolík so zrkadlom a stoličkou nadchne vašich najmenších motívom animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo 2. Jeho povrch je ozdobený obrázkami princezien Anny Elsy, ktoré sú známe deťom po celom svete. Súčasťou kozmetického stolíka je aj sada 10 doplnkov: prstienky, hrebeň a hrebienok, náhrdelník, náramok, čelenku a 2 fľaštičky určené na parfum.

Všetky plastové diely na kozmetickom stolíku sú vyrobené s ohľadom na bezpečnosť vášho dieťaťa. Súčasťou stolíka je aj nastaviteľné zrkadlo s rozprávkovým emblémom, ktoré je vyrobené z kvalitného materiálu, bezpečného pre dieťa. Všetky kozmetické pomôcky sa dajú odložiť do praktických zásuviek pod zrkadlom. Dievčatká si budú môcť dosýta obzerať svoj odraz, starať sa o svoje vlásky a s kamarátkami sa zahrajú hru na povolanie kozmetičky, približujú sa svetu dospelých. Rozvíjajú si svoju jemnú motoriku, šikovnosť a cibria si cit pre estetiku, komunikačné schopnosti. Rozmery detského stolíka sú 49*36*94 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*36*94 cm
Celková výška94 cm
Rozmery balenia49*19*64 cm
Celková dĺžka49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Nosnosť50 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.