Kozmetický stolík Enchantimals 2v1 Smoby so stoličkou a 10 doplnkov

Popis produktu

Kozmetický stolík so stoličkou 2v1 je nádherná hračka pre všetky dievčatká od 3 rokov, ktorá pochádza z dielne renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Dievčenský kozmetický stolík je vyhotovený v fialovo-modro-červenej farebnej kombinácii a navyše je ozdobený ornamentami, takže pôsobí veľmi príjemným a nežným dojmom. Vyobrazený motív Enchantimals prináša dievčatám krásne obrázky čarovných hrdiniek s ich nerozlučnými zvieratkami, žijúcich v magickom lese Everwilde, plnom fantázie a kúziel. S týmto motívom si obľúbia dievčatká kozmetický stolík na prvý pohľad a vydržia sa s ním hrať dlhé roky.

Kozmetický stolík môže vaše dievčatko použiť aj ako kozmetický stolík a kaderníctvo zároveň. Stolík sa dá používať aj samostatne a dá sa jednoducho zložiť z podstavca. Veľké zrkadlo sa dá otáčať a je vyrobené z veľmi kvalitného materiálu, bezpečného pre dieťa. Dievčatká sa potešia aj bohatej sade doplnkov, medzi ktorými nájdu 3 prstienkynáramok2 hrebienkyflakóniky, náhrdelník a čelenku. Doplnky v ružovo-červenom vyhotovení s obrázkami je možné po hre odložiť do 3 funkčných zásuviek. S touto kozmetickou sadou zažije dievčatko množstvo hodín výbornej zábavy, pričom sa môže zahrať spolu so svojimi súrodencami a kamarátkami.

Kozmetický stolík je vyrobený z prvotriednych plastov, ktoré sú na dotyk jemné, zamatové na dotyk. Oblé hrany zaručia deťom pri hraní bezpečnosť. Vďaka štyrom pevným nohám je stolík stabilný. Pracovná plocha dievčenského stolíka je fialová je ozdobená obrázkom Enchantimals. Výška stola je 94 cm a celkové rozmery stolíka sú 49*36*94 cm. Súčasťou balenia je aj detská stolička v modro-fialovom vyhotovení s výškou 28 cm a nosnosťou 50 kg. 

Kozmetický stolík s doplnkami rozvíja u malých dievčat predstavivosť a fantáziu. Vaša malá dcérka sa naučí zaobchádzať s jednotlivými doplnkami a rýchlo zistí, na čo slúžia. Spolu so svojimi kamarátkami sa môžu skrášľovať, vymýšľať najvhodnejšiu kombináciu doplnkov, pričom sa zlepšujú ich komunikačné schopnosti, jemná motorika a rozširuje slovná zásoba. Kozmetický stolík so stoličkou Smoby je hračka, ktorá všestranne rozvíja každé dieťa.  

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*36*94 cm
Celková výška94 cm
Rozmery balenia49*19*64 cm
Celková dĺžka49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Nosnosť50 kg
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.