Kozmetický stolík Disney Princezné 2v1 Smoby so stoličkou a 10 doplnkami

Popis produktu

Smoby kozmetický stolík pre deti s obľúbeným motívom Disney Princezné je navrhnutý pre skutočnú malú princeznú. Je ladený do ružovej a fialovej farby a ozdobený vtáčikmi a kvetmi pôsobí moderne, nežne detsky a elegantne. Veľké zrkadlo je vyrobené z veľmi kvalitného materiálu, vďaka čomu je bezpečné aj pre 3 ročné dieťa. Smoby kozmetický stolík môže vaše dievčatko použiť aj ako kozmetický stolíkkaderníctvo zároveň. Stolík sa dá používať aj samostatne a dá sa jednoducho zložiť z podstavca. Výška stola je 91 cm a výška pracovnej plochy od zeme je 48 cm. Súčasťou balenia je aj detská stolička, ktorá má výšku 28 cm. Detský kozmetický stolík tvorí veľké množstvo doplnkov, vďaka ktorým zažije vaše dievčatko množstvo zábavy a strávi hodiny hraním sa na princeznú.

Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť na výrobu hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou použitých materiálov a bezpečnosťou hračiek. Vďaka kozmetickému stolíku pre deti s motívom Disney Princezné zažije vaše dieťa hodiny skrášľovaním sa a hrou na malú princeznú. Detský kozmetický stolík je doplnený o tri funkčné zásuvky, ktoré obsahujú celkom 10 krásnych a užitočných doplnkov, vďaka ktorým sa vaše dievčatko bude cítiť ako princezná po celý deň. Detský žltý náhrdelník je zdobený v strede ružovým kvietkom a dvomi srdiečkami po stranách. K náhrdelníku patrí aj žltý náramok, ktorý má v strede obrázok kráľovskej korunky. Detský kozmetický stolík tvoria aj dva žlté prstienky, jeden s obrázkom červenej ruže a druhý s obrázkom srdiečka.

Ak by si však vaša malá princeznička nevedela vybrať, kozmetický set pre deti tvorí aj fialová čelenka s obrázkom kráľovskej koruny, fialový a ružový prstienok s motívom srdca a krásny fialový zdobený hrebienok. Súčasťou sú aj dva ružové flakóniky na voňavku s portrétom Snehulienky a Belly, známej z kreslenej rozprávky Kráska a zviera. Pracovná plocha kozmetického stolíka je ružová a ozdobená obrázkom obľúbených princezien z Disneyho rozprávok. Detský kozmetický stolík má štyri nôžky, vďaka čomu stabilne stojí. Povrch detskej stoličky je fialový, taktiež s motívom princezien. Detský kozmetický stolík je ideálny pre dievčatká od 3 rokov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery41*34*91 cm
Celková výška91 cm
Výška pracovnej plochy48 cm
Rozmery balenia49*19*64 cm
Výška sedacej plochy28 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,94 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.