Kozmetický stolík Disney Frozen Smoby 2v1 so stoličkou, trblietkami a 10 doplnkami akvamarínový

Popis produktu

Hľadáte pre svoju malú princeznú rozprávkový kozmetický stolík, vďaka ktorému sa bude cítiť ako naozajstná princezná? Detský kozmetický stolík Disney Frozen Smoby je skvelou voľbou, ako potešiť každé dievčatko od 3 rokov. Krásna akvamarínová farba kozmetického stolíka so zrkadlom a stoličkou nadchne každé dievčatko, ktoré pozná rozprávku Ľadové kráľovstvo, ktorého motív nájdu na stolíku a doplnkoch. Kozmetický stolík pre dievčatá ponúka sadu 10 doplnkov: prstienky, hrebeň a hrebienok, náhrdelník, náramok, čelenku a 2 fľaštičky určené na parfum.

Všetky plastové diely na kozmetickom stolíku sú vyrobené s ohľadom na bezpečnosť vášho dievčatka. Mäkký a zamatový plast s oblými hranami sa malej parádnici zapáči na prvý dotyk a bez obáv sa môže hrať dlhé hodiny. Dievčenský stolík disponuje zrkadlom, ktoré je vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý sa vyznačuje veľkou odolnosťou a trvanlivosťou.

Dievčatko sa tak bude môcť dosýta pozerať na svoj odraz a starostlivo si česať vlásky, či upevňovať čelenku na vlásky. Pokiaľ sa dievčatko dosýta vyhrá, môže si odložiť svoje kozmetické pomôcky do malých a šikovných zásuviek, nachádzajúcich sa hneď pod zrkadlom. Rozmery detského stolíka sú 41*34*91 cm a výška pracovnej dosky je 48 cm.

Francúzsky výrobca Smoby, ktorý patrí medzi najspoľahlivejších výrobcov detských hračiek, sa vyznačuje vysokou kvalitou svojich hračiek a elegantným dizajnom, ktorí milujú deti po celom svete. Všetky výrobky od Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Rodičia sa tak môžu spoľahnúť na to, že sa ich ratolestiam dostane do rúk naozaj kvalitná a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • elegantný francúzsky dizajn
  • kvalitné a spoľahlivé zrkadlo
  • bezpečná stabilita
  • doplnkový sortiment
  • zásuvky pre odkladanie 
  • atraktívny Disney motív Princezné
  • kvalitné plastové diely so zaoblenými hranami
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery41*34*91 cm
Celková výška91 cm
Výška pracovnej plochy48 cm
Rozmery balenia49*19*64 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,1 kg
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.