Kosačka na trávu Black&Decker Smoby s mechanickým zvukom

Popis produktu

Deti milujú hry v záhrade a na dvore. Radosť im určite urobí moderná detská kosačka na trávu Black&Decker, ktorá je vhodná pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov. Kosačka na trávu je vyhotovená v štýle populárneho pracovného náradia a nástrojov Black & Decker, vyznačujúce sa kvalitným spracovaním a skvelými funkciami. Oranžovo-čierna kosačka si dieťa získa mechanickým zvukom Click-click, ktorý vydáva štartovacie tlačidlo. Malý záhradník po naštartovaní jednoducho začne tlačiť detskú kosačku, ktorá bude vydávať zvuk Crick-crick, takže dieťa bude mať pri kosení realistickejší zážitok.

Detská kosačka má 4 kolieska, vďaka ktorým sa s ňou bude dieťaťu ľahko manipulovať. Vďaka tejto hračke na záhradu sa u detí rozvíja logické myslenie, zisťujú, ako fungujú záhradné nástroje a doplnky a na čo sa používajú. Ďalej si detskí záhradníci cvičia jemnú motoriku, pohybové zručnosti a takisto sa rozvíja ich predstavivosťfantázia. Vďaka hre so záhradnými nástrojmi deti podvedome napodobňujú svojich rodičov a tak sa približujú svetu dospelých. Kosačka Black&Decker je perfektná hračka pre každé dieťa, je vyrobená z kvalitného a odolného plastového materiálu, ktorý je pre dieťa absolútne bezpečný. Rozmery detskej kosačky sú 35*26*56 cm, pričom výška rúčky je 56 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery35*26*54 cm
Celková výška54 cm
Rozmery balenia54*27*18 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,6 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.