Basketbalová konštrukcia s doskou a košom Galaxy wall mount system black edition Exit Toys oceľová uchytenie na stenu nastaviteľná výška

Popis produktu

Basketbalová konštrukcia s doskou a košom Galaxy od holandskej značky Exit Toys prinesie deťom a dospelých veľa hodín skvelej zábavy pri basketbale. Basketbalová konštrukcia sa dá pripevniť na akúkoľvek pevnú murovanú stenu. Doska sa dá nastaviť na 5 rôznych výškových úrovniach - 230, 245, 260, 285 alebo 305 cm, takže si basketbal zahrajú ako deti tak aj skúsení hráči. Čierno-zelená odrazová doska z prvotriedneho plastu je vyzdobená logom značky a jej moderný vzhľad upúta každého športovca.

Robustná galvanizovaná oceľová konštrukcia s práškovou farbou vynikajúco odoláva korózii, zachová si svoj krásny vzhľad po dlhé roky. Súčasťou balenia je aj kompletné príslušenstvo pre upevnenie konštrukcie na stenu, takže vám montáž pôjde rýchlo. Basketbalová konštrukcia sa pýši profesionálnym vzhľadom, vyznačuje sa najvyššou kvalitou spracovania, ktorú ocení každá rodina. 

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Basketbalové systémy sa vyznačujú pravým holandským štýlom a pomáhajú chlapcom a dievčatám športovať, zlepšovať si koordináciu ruka-oko a reflexy. Takisto si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, trénujú presnosť pri triafaní do koša.

Vlastnosti:

  • priemer koša 45 cm
  • čierno-zelená odrazová doska 116*77 cm
  • hrúbka dosky 35 mm
  • galvanizovaná oceľová konštrukcia s práškovou farbou
  • rozmery 365 (max. výška od zeme)*117*145 cm
  • celková váha 26 kg
  • doba montáže (2 osoby - 90 minút)
  • holandská značka Exit Toys


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery365*117*145 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Hmotnosť26 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.