Basketbalová konštrukcia s doskou a flexibilným košom Galaxy portable basketball black edition Exit Toys oceľová prenosná nastaviteľná výška

Popis produktu

Basketbalová konštrukcia s doskou a košom Galaxy Black Edition od holandskej značky Exit Toys je skvelým darčekom pre všetky deti a dospelých, ktorí si radi zahrajú basketbal. Robustná konštrukcia je vybavená kvalitnými 3 kolieskami, takže ju dokážete ľahko presúvať akýmkoľvek smerom bez toho, aby ste museli sklápať kôš. Pevná galvanizovaná oceľová konštrukcia s práškovou farbou vynikajúco odoláva korózii, zachová si svoj krásny vzhľad po dlhé roky. O stabilitu pri hre sa postará protiváha v zadnej časti konštrukcie, ktorá obsahuje 3 vrecia, ktoré dokážete naplniť spolu až 165 kg piesku.

Čierno-zelená odrazová doska z prvotriedneho plastu s flexibilným košom so sieťkou, ktorý umožní basketbalistom trénovať efektné triky. Celková výška basketbalového koša s doskou sa dá jednoducho nastaviť vďaka patentovanému systému vo výške 230, 245, 260, 285 alebo 305 cm, takže si basketbal zahrajú ako deti, tak aj skúsení hráči. Basketbalové systémy Exit Toys sa vyznačujú najvyššou kvalitou spracovania a odolávajú aj nepriaznivým poveternostným podmienkam. 

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Basketbalové systémy sa vyznačujú pravým holandským štýlom a pomáhajú chlapcom a dievčatám zdravo športovať na čerstvom vzduchu, zlepšovať si koordináciu ruka-oko a reflexy. Takisto si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, trénujú presnosť pri triafaní do koša.

Vlastnosti:

  • priemer koša 45 cm
  • čierno-zelená odrazová doska 116*77 cm s hrúbkou 35 mm
  • galvanizovaná oceľová konštrukcia s práškovou farbou
  • priemer rámu 89 mm
  • celkové rozmery 365*117*220 cm
  • celková váha 68 kg
  • doba montáže (2 osoby - 240 minút)
  • holandská značka Exit Toys


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery365*117*220 cm
Hmotnosť68 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.