Basketbalová konštrukcia s doskou a košom Galaxy Inground basketball Exit Toys oceľová uchytenie do zeme nastaviteľná výška

Popis produktu

Basketbalová konštrukcia s doskou a košom Galaxy od holandskej značky Exit Toys prinesie deťom aj dospelým hráčom veľa radostných chvíľ pri basketbale. Špičková basketbalová konštrukcia ponúka uchytenie do zeme, takže ju dokážete umiestniť kdekoľvek v záhrade a dvore. Pevná a robustná oceľová konštrukcia v čiernom vyhotovení vydrží dlhé roky a poteší každého basketbalového nadšenca. Moderná transparentná doska s košom so sieťkou umožní precvičovanie všetkých basketbalových trikov v pohodlí domova.

Pri inštalácii basketbalového systému je potrebné inštalovať kotvu do betónu, na ktorú sa potom nasadí samotná basketbalová konštrukcia s doskou a košom. Odporúčané rozmery betónovej plochy sú 32*35*50 cm. Basketbalový kôš s doskou sa dá jednoducho nastaviť vo výške 230, 245, 260, 285 alebo 305 cm, takže si basketbal zahrajú ako deti, tak aj skúsení hráči. Basketbalové systémy Exit Toys sa vyznačujú najvyššou kvalitou spracovania a odolávajú aj nepriaznivým poveternostným podmienkam. 

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Basketbalové systémy sa vyznačujú pravým holandským štýlom a pomáhajú chlapcom a dievčatám zdravo športovať na čerstvom vzduchu, zlepšovať si koordináciu ruka-oko a reflexy. Takisto si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, trénujú presnosť pri triafaní do koša.

Vlastnosti:

  • priemer koša 45 cm
  • transparentná doska s rozmermi 116*77 cm s hrúbkou 24 mm
  • galvanizovaná oceľová konštrukcia s práškovou farbou
  • celkové rozmery 365*117*173 cm
  • priemer rámu 89 mm
  • celková váha 54 kg
  • doba montáže (2 osoby - 180 minút)
  • holandská značka Exit Toys


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery365*117*173 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Hmotnosť54 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.